Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Miért van ez a jelenség a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ez a jelenség a leszbikusok között?

Figyelt kérdés

Sok leszbikus miért vèdi itt annyira a pasikat?

Félreértés ne essék, én biszex nő vagyok , viszont éppen ebből adódóan van elég tapasztalatom velük kapcsalotban. Maradjunk annyiban hogy nem kell ám őket annyira félteni,ahogy ebben itt védve vannak, higgyétek csak el,én tudom:D Ráadásul itt is rengeteg olyat látok hogy provokatív,szexista dolgokat írnak,egy-két nő beszól nekik, erre jön 20 leoltás meg egy akasztófa a nők felé,pedig általában igazat ìrnak:D Pár kérdéssel alattam is szénnè vannak oltva a feministák(pedig az jó dolog).Szóval ne sértődjetek meg lányok,de nèha elég infatilisen reagáltok ebben a kérdésben(amúgy csíplek benneteket persze😘)

Csak érdekel hogy ez valami új divat köztetek vagy csak a tapasztalatok hiánya teszi? Vagy honnan jött ez az hónort hogy a pasik sérthetetlenek? :D

2019. febr. 6. 11:18
1 2 3 4 5
 11/49 A kérdező kommentje:

10 pont és nagy puszi a 8-as válaszolónak,magam sem foglalhattam volna össze szebben🌷🌷

(És nem,a feminizmusból csak 1 van,ezt hivatott bemocskolni a hímsovinizmus,aminek viszont nincs értelmes célja, az teljesen azonos a nőgyülölettel, ezért is igyekszik lekicsinyelni a feminizmust és egy szintre hozni saját magával,pedig ég és föld a különbség)

De a kérdés nem a feminizmusról szólt első sorban.

Ámbár lehet hogy a hímsovinizmus terjedt el a nők körében is,aminek tapasztalatok híján könnyű prédái voltak a leszbikusok?

Vagy mi lehet az oka? Értelmes észrevételeket írjatok légyszi. Persze akit nem érdekel vagy zavar a téma, annak nem muszáj írnia. Ne vitatkozzunk,filozofáljunk! 😇😇

2019. febr. 6. 13:09
 12/49 anonim ***** válasza:
32%

#8 Na most a stílusod mindent elárul rólad, meg az általad védett feminizmusodról. "Drágica"

Az olyan baromságokat felejtsük már el emberek, hogy a nők kevesebb a bérezése, mint a férfiaké. Én ezt a fajta feminizmust ítélem el, és tartom szánalmasnak, amikor ész ÉRVEKET, TÉNYEKET közölnek a nagy feminizmus híveinek, pl a bérezésről, és konkrétan nem tudnak mit kezdeni a dologgal, nem tudnak vitába sem szállni, csak a betanult mantrázást nyomatják folyamat. Na erre írtam, hogy szélsőséges gondolkodás, és beszűkült látókör.

Az Indiai nők védelmével egyetértek.

2019. febr. 6. 13:18
 13/49 A kérdező kommentje:

A 10-esnek meg: Pont hogy nem találkoztam itt olyannak aki azt mondaná hogy a férfiak alacsonyabb rendűek vagy egyebek,mégis férfigyűlölőnek titulálják és a földig lehorják. Ez viszont agresszió.

Pl.elég ha itt valaki leírja hogy nem szeret pasikkal barátkozni,és máris femináci férfigyűlölő,pedig ez csak egyrészt egyéni ízlés kérdése,pl. én se szeretek rockerekkel barátkozni mert nincs közös témánk,más az érdeklődési körünk stb. másrészt valóban nem "veszélytelen" én is tapasztalom hogy a pasik 98%-a csak a szexről,az ollózásról meg a 3-asról kérdezget egy saját neméhez vonzódó nőt,ezen kár szépíteni. De mondjuk itt sokak ha valaki nem erőszakolja meg az ízlését,érdeklődési körét akkor már szélsőséges . Vagy a primitív,altesti kérdéseknél ha valaki nem azt írja hogy leszbikus létére szépnek és vonzónak találja a farkat,akkor már szélsőséges,femináci, férfigyülölő, pedig tényleg néha olyan kérdéseket kiírnak a pasik hogy én biszex létemre kiakadok.

2019. febr. 6. 13:23
 14/49 A kérdező kommentje:
A bérezéseknek, a nők munkábaállásának esélyeiről a férfiakkal szemben,vagy a családon belüli erőszak rátájának meg nézzetek már utána 😫
2019. febr. 6. 13:24
 15/49 anonim ***** válasza:
35%

#14 Te nézz utána a törvénykönyvben, hogy a törvény bünteti a bérkülönbséget ugyan abban pozícióban, ugyan annál a cégnél. Ilyen nincs :D

Akkor fordulhat elő ilyen, ha a két adott személynek, attól függetlenül, hogy nőről vagy férfiról van szó, milyen végzettsége van, előfordulhat, hogy más bérezést kap.

2019. febr. 6. 13:30
 16/49 A kérdező kommentje:

://berbarometer.hu/munkaber/a-nok-es-a-ferfiak-kozotti-berszakadek/berszakadek-gyik

[link]

2019. febr. 6. 13:32
 17/49 A kérdező kommentje:
Itt is bizonyítva van hogy akiket leszólnak itt a nők,azok meg is érdemlik,mégis szénné vannak oltva érte.
2019. febr. 6. 13:33
 18/49 anonim ***** válasza:
64%

NA erről, a szélsőségről beszéltem, és sajnálni tudlak téged is kérdező, az miatt, hogy nem tudsz gondolkodni a kisebbségi komplex miatt, ami benned van :D Ez a link, amit belinkeltél, ki van fejtve jobban is, ami kiterjed az okokra, azt kellene olvasgatnod. Most nem keresem meg sorry.

A bérezési szakadék, azért van, mert a nők az életükben hozott döntések miatt, úgy mond hátrányba kerülnek a fizetés kapcsán. Mondjuk, gyereket vállalnak, GYES-re mennek, nem fognak annyit pénzt kapni, mint egy férfi vezérigazgató mondjuk egy cégnél. DE! Nem azért kevesebb a fizetésük, mert ugyan arra a pozícióra, csak azért mert nő, kevesebb fizut kapn :D Ha ez így lenne, minden céghez csak nőket keresnének a vállalkozók/vezetők, mivel nem kellene annyit fizetniük ugyan azért a munkáért a munkavállaló nőknek. Ennyi észt :D

2019. febr. 6. 13:40
 19/49 anonim ***** válasza:
86%

Kérdező, te olvastad annak a hozzászólónak a válaszait, akiről az első kommentemben írtam? Most 49%-on áll, és hozzászólt tegnap a “ milyen volt régen a kapcsolatotok az apukátokkal?” kérdéshez, (1. komment) De sok korábbi kérdésre is kifejezetten férfigyülölő kommenteket írt. És írt olyat is, hogy a férfiak alsóbbrendűek, csak mondom. Bocsi, de ez ugyanúgy gáz, mint az általad említett férfiak, akik ki akarnak gyógyítani nőket a leszikusságból, vagy akik mondjuk incelek vagy mgtow-ok, akik meg minket nőket neveznek alsóbbrendűnek.

Semelyik nem sem alsóbbrendű a másikhoz képest! Mindkét nem egyenrangú!

2019. febr. 6. 13:41
 20/49 anonim ***** válasza:
88%

Nézd azt gondolom van párhuzam a rasszizmus, a homofóbia és a nőgyűlölet között, de persze nem tennék egyenlőség jelet.

Ezek mind berendeszkedés problémák, és bár egyéni negatív hatásokkal járnak csak társadalmi szinten orvosolhatóak.

Példának okáért egyszál nőként sötétedés után futni járni a Lipityom utcában veszélyes. Attól, hogy Panni már nyolc éve sértetlenül fut minden este, még nem válik semmissé a tény hogy az elmúlt hónapban 8 késeléses nemi erőszakot jelentettek be. Ahogy az sem, hogy az utcában lakó Béla soha nem emelne kezet senkire és bár ő is eljárnak futni és valszeg nem is foglalkozik a bejelentésekkel. Ettől függetlenül ha én oda megyek este, valószínüleg bizalmatlan leszek, és több mint valószínű hogy kiver a víz ha Béla éppen véletlen három méterrel utánam kocog pont ugyanazon az útvonalon mint én.

Ezt a problémát társadalmi szinten kell orvosolni, az hogy én profi karate mester vagyok nem védi meg az összes többi nőt. És pl az se segít ha Béla hangosan mentegetődzik hogy ő aztán sohasem. Ami segít, az az hogy Béla felismeri a potenciális veszélyt és pl. egyetért a jobb közvilágítás és a kamerák felszerelésével és rászól a haverjára ha az csinos lányok után füttyög.

Ezbben az ábrában vannak olyan nők akik azt gondolják hogy ha nem provokálják a potenciális aggresszort, és ha összehaverkodnak Bélával akkor őket nem éri semmi baj. Ezzel az a baj, hogy Béla meg lesz győzve arról, hogy az utca biztonságos, bár a helyzet nem változott.

2019. febr. 6. 13:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!