Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez a jelenség a leszbikusok között?
Figyelt kérdés
Sok leszbikus miért vèdi itt annyira a pasikat?
Félreértés ne essék, én biszex nő vagyok , viszont éppen ebből adódóan van elég tapasztalatom velük kapcsalotban. Maradjunk annyiban hogy nem kell ám őket annyira félteni,ahogy ebben itt védve vannak, higgyétek csak el,én tudom:D Ráadásul itt is rengeteg olyat látok hogy provokatív,szexista dolgokat írnak,egy-két nő beszól nekik, erre jön 20 leoltás meg egy akasztófa a nők felé,pedig általában igazat ìrnak:D Pár kérdéssel alattam is szénnè vannak oltva a feministák(pedig az jó dolog).Szóval ne sértődjetek meg lányok,de nèha elég infatilisen reagáltok ebben a kérdésben(amúgy csíplek benneteket persze😘)
Csak érdekel hogy ez valami új divat köztetek vagy csak a tapasztalatok hiánya teszi? Vagy honnan jött ez az hónort hogy a pasik sérthetetlenek? :D
Úgy látom ezt a kérdést is sikerült el degradálni...Mindenesetre arra a következtetésre jutottam, hogy a hímsovinzmusnak új,agresszív ága van születőben,amiben csak férfikultusz vagy férfigyülölő feministák vannak,és aki nincs velünk az ellenünk van alapon,mindenkire ráhúzzák a férfielnyomó sztereotipiát,aki nem tekinti őket elvakultan szeplőtlennek,hanem reálisan nézi mindkét nemet... A kérdés hogy ez a nők között milyen mértékben terjedt el, a kategória használóinak hány százaléka hiszékeny,10-20-on éves leszbikus,aki tapasztalatok hiányában idealizálta a férfiakat és a párkapcsolatai alapján csalódott a nőkben,illetve hány százalék kamus vagy nyíltan férfi. Sajnálatos hogy egyes férfiak és még nők is elfogadhatónak tarják ezt a modern-hímsovinizmust....Mert ha nem csak egy buta propagand lenne,gondolkodó emberek átgondolnák hogy ha a szexista,kigyógyítgatós ,kioktatós pasikat nem lehet leszólni,akkor a nőket miért szabad a sárga földig alázni csak azért mert megvédik magukat vagy egymást? Na,mindegy,majd figyelni fogok hogy ilyen mentalitású nőt ki ne fogjak, nincs kedvem bálványozni MINDEN pasit,azt is aki a viselkedése miatt nem érdemli meg és ki dogom mondani a jogos véleményemet,nem leszek bólogató birka csak mert ez a divat.
2019. febr. 6. 13:59
22/49 anonim válasza:
Csak nekem tűnik úgy, hogy a kérdező válaszolt saját magának kommentben?:DD
A másik meg:
"Kérdező, te olvastad annak a hozzászólónak a válaszait, akiről az első kommentemben írtam? Most 49%-on áll, és hozzászólt tegnap a “ milyen volt régen a kapcsolatotok az apukátokkal?”"
Akkor viszont a kérdező egy és ugyanaz ezzel a személlyel, álruhát öltve és kicsit szebb köntösbe burkolva a nézeteit, nem a szokásos undorító módon:D
Kövezzetek meg, hívjatok paranoiásnak de én ezt látom :DDD
Vagy tényleg több ilyen nő is van itt, az viszont elszomorító, hogy pont ugyanolyan a gondolatmenetük, csak az egyik trágárabb, a többi kevésbé.
2019. febr. 6. 14:03
23/49 anonim válasza:
Nem vagyunk egy és ugyanaz a személy a kérdezővel. Én egy 31 éves, pécsi nő vagyok, és pont, hogy nem értek egyet teljes mértékben a kérdezővel, ha nem tűnt volna fel! Én személy szerint azt mondom, hogy mindkét nemnél vannak aljas emberek, de ugyanakkor rengeteg jó ember is van, mind a férfiak, mind a nők között. A kérdező pont, hogy nem érti, miért szóltam le azt a kommentelőt, akiről még az első hozzászólásomban írtam.
2019. febr. 6. 14:11
24/49 anonim válasza:
Egyébként, a 3. kommentet írtam én, valamint a 9. is az enyém, plusz még amit te idéztél. Olvasd el, hogy összeálljon a kép, mit is akartam mondani. Egyébként pedig Kérdező, koromból kifolyólag vannak tapasztalataim férfiakkal, mind jók, mind rosszak. Pl. Tiniként nagyon pattanásos voltam, ezért fiú osztálytársaim csúfoltak. Ez nagyon rosszul esett, mégsem lettem férfigyülölő/kerülő. Vagy belebotlottam taplón viselkedő férfiakba (lásd mgtow, incel). De ők sem ok arra, hogy amblokk minden férfit utáljak. És, ahogy már említettem, belebotlottam aljas nőkbe is.
2019. febr. 6. 14:26
25/49 A kérdező kommentje:
Ez a lényeg,hogy akik megérdemlik azokról mondjuk ki az igazságot. Pl.akik csúfoltak a pattanásaid miatt azok felszínes,rosszindulatú kis patkányok voltak, de ezen az oldalon azt kéne írni,hogy csupa jóinsulatból csúfoltak csak te vagy túlérzékeny,ahhoz hogy népszerű legyen a válaszod:D
Neked is meg kéne érteni hogy az hogy valaki leszól egy bunkó pasit vagy helyre tesz egy felfújt hólyagot,az még nem férfigyűlölet.
2019. febr. 6. 14:36
26/49 anonim válasza:
32 éves pécsi nőnek címezve:
nem azt mondtam, hogy te vagy azonos a kérdezővel, hanem egy másik válaszoló....atyaég....
Nem gondoltam, hogy ennyire megzavar, ha tőled idézek:D
2019. febr. 6. 14:48
27/49 anonim válasza:
Na jó felvázolom a teóriámat, mert senki nem fogja érteni elmebeteg szövevényes gondolatmenetemet:D
a 8-as válaszoló(asszem neki örvendett a kérdező és puszipacsizott neki) és a"49%-os" azonos a kérdezővel.
vaaaaaaagy ők egy sleppet is alkothatnának, annyira azonosak a nézeteik, csak egyik trágárabb, a többi kevésbé.
2019. febr. 6. 14:55
28/49 anonim válasza:
Kérdező, én nem azokról beszélek, akik egy taplón viselkedő férfinek beszólnak, hogy vegye hátrébb az agyarait, tekintettel arra, hogy ha valaki tahó velem, legyen az férfi vagy nő, azoknak én is szoktam szólni, hogy fejezzék be ezt a viselkedést, ugyanis bántó,amit csinálnak. Azoknak a fiúknak is beszóltam, akik velem voltak bunkók. Viszont, az a lény, akit én említettem, nos, ő valóban férfigyülölő idióta. Valószînűleg, te nem olvastad a korábbi kommentjeit, én viszont sajnos igen. Már rég érett bennem a gondolat, hogy beszóljak neki. Nagyon rosszul tűröm, ha valaki bármely nem iránt gyűlöletkampányt folytat. Ha beszólunk a mgtow férfiaknak a nőgyülölő kommentjeik miatt, akkor szerintem az is teljesen jogos, hogy fellépünk a férfigyülölet ellen is. És mégegyszer mondom, ha valaki tahó velünk, tegyük helyre az illetőt, nemétől függetlenül! Mindenkinek jár, hogy határait tiszteletben tartsák! A 31 éves nő vagyok.
2019. febr. 6. 16:03
29/49 anonim válasza:
"Valószînűleg, te nem olvastad a korábbi kommentjeit"
nem csak, hogy olvasta, de ő maga írta xd
2019. febr. 6. 16:09
30/49 anonim válasza:
27-es válaszoló értem már gondolatmeneted, bocs a félreértésért! Én azt nem gondolom, hogy a 49%-os válaszoló a kérdező lenne, szerintem két külön személyről van szó, és szerintem másképp lát dolgokat, mint az a válaszoló. A 49%-os válaszoló kifejezetten uszít férfiak ellen, csak mert férfiak. A kérdező viszont árnyaltabban látja a kérdést.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!