Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Mitől lettem kevésbé csikis...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől lettem kevésbé csikis előtte?

Figyelt kérdés
Van egy lány, akinek életemben először kitudtam kapcsolni a "csikisségem" és akárhol csikizett is meg, nem volt semmi hatása. Én magam is meglepődtem ezen, mert ilyenre még sosem voltam képes senki előtt. Alapjáraton nagyon csikis vagyok, olyan helyeken is, ahol egyébként nem szoktak azok lenni az emberek. Most meg semmit nem éreztem, csak azt hogy jó, ha hozzám ér. Más is tapasztalt már ilyet?

2019. jan. 4. 16:34
 1/5 A kérdező kommentje:

Egyébként mindketten lányok vagyunk és eléggé vonzódok is hozzá.

Szóval jelent ez valamit? Lehet a vonzalom miatt van?

2019. jan. 4. 16:37
 2/5 anonim ***** válasza:
67%
Elvileg minél feszültebb vagy, merevebbek az izmaid, annál fogékonyabb a csikizésre, van ennek egy mentális vonulata. Nem véletlen stresszoldó hatású a csikizés. Egyik ismerősöm szerint, ha jobban hozzászoksz, oldódik a szorongás, nem éled meg annyira intenzív ingerként. Nem tudom, mennyire valós ez mindenkinél, de a leírásod alapján elképzelhetőnek tartom, hogy sikerül annyira ellazulnod a lány jelenlétében és vágysz is az érintésére, hogy inkább ezt a jó érzetet váltja ki belőled. Én hiszek abban, hogy egyes emberekkel nem véletlen találkozunk, olyan hatással vannak ránk és olyat képesek kiváltani belőlünk, amit korábban nem is gondoltunk volna.
2019. jan. 4. 17:32
 3/5 anonim ***** válasza:
78% jól beszél!
2019. jan. 4. 18:12
 4/5 A kérdező kommentje:
#2 Köszönöm a válaszod! Igazad lehet..
2019. jan. 4. 18:15
 5/5 anonim ***** válasza:
Igazán nincs mit. :) Örülök, ha valamennyit segítettem.
2019. jan. 4. 18:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!