Párommal 6 hónapja próbálkozunk, október 4-én ovuláltam előtte is együtt voltunk és ovuláció napján is. Múlt hét óta feszülnek a melleim és hol jobban, hol kevésbé fáj a hasamalja. Szerintetek?
Figyelt kérdés
Tegnap kellett volna megjönnie de azóta is csak fáj és semmi. Csináltam ma tesztet de negativ lett. Pár nap múlva újra elvégzem. Ebből lehet baba?2015. okt. 21. 12:24
1/5 anonim válasza:
Ha október 4-én volt ténylegesen az ovuláció, akkor már mutatnia kellene a tesztnek. Mellfeszülés, hasfájás pms tünet is lehet. Viszont, ha tegnap kellett megjönnie, akkor hogy lehetett az ovud október 4-én? Nemvárt napja mínusz 14 nap az ovu időpontja.
2/5 anonim válasza:
talán mert nem mindenkinek 28 napos a ciklusa...
3/5 anonim válasza:
Ez valóban így van, ahogy korai, és késői ovu is előfordulhat, sőt, ovu nélküli ciklus is, és attól függetlenül is megjöhet, de egy átlag ciklusban, a ciklus hosszától függetlenül az ovuláció a menzesz előtt 2 héttel szokott lenni, tehát lehet attól még 34 napos ciklusa, ebben az esetben a 20. nap körül van az ovu (általában!).
4/5 A kérdező kommentje:
Igen, nekem nem 28 napos.
2015. okt. 21. 13:38
5/5 anonim válasza:
Nekem október 6. án volt az ovu és tegnap már megjött. Ovuláció után 14 v 16 nappal jelentkezik a mensi. Biztosan 4. én volt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!