Mélybarnító szoliban voltam ma 10percet elötte soha nem szoliztam (sajnos elég fehér a bôröm és nagyon csunyán hegesek a lábaim. Reméltem hogy lesz egy kis szinem hétvégére és igy talán kevésbé látszanak majd a foltjaim. Mikor mehetek megint?
Figyelt kérdés
Pénteken utazunk el. Addig mehetek még? Egyálltalán semmi nem látszik rajtam. Mikor kellene látszódnia? Az arcom picit ég, meg a hátam is de semmi sem látszik. Se pirosodás se semmi2018. jún. 5. 19:50
1/3 Ridamov válasza:
bekented magad naptejjel? lehet az a hiba. ha nem akkor kérdezd az üzletvezetőt
2/3 anonim válasza:
Fehér bőrre rögtön 10 perc, egyenlő a garantált leégéssel.
Hétvégéig semmi színed nem lesz, több alkalom után kezd csak el látszódni.
3/3 anonim válasza:
ne aggódj, kevés az esély a leégésre a mai gépekkel. a mélybarnítóshoz több idő kell, de tartósabb is lesz (kb 4.alkalomnál beindul).Ha gyorsan akarsz barnulni, akkor csokicső. előtte alapos testradír. ha még is megpirultál volna picit, akkor panthenol spray.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!