Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti is szeretitek, ha megtudtok nevettetni egy lányt?
Figyelt kérdés
Ha igen, mivel tudtok mosolyt csalni az arcára?Nyilván olyan lányra gondolok, akihez gyengéd szálak kötnek titeket.2019. jan. 4. 00:38
1/7 anonim válasza:
Puszta mosollyal is lehet, kedves szavak, közös programmal
Boldoggá tevéssel
Együtt kaja mozi, film, buli stb
2/7 anonim válasza:
Nem, én utálom, ha nevet. Soha nem értem mi ez az indokolatlan jókedv.
3/7 anonim válasza:
Azért élek hogy akihez gyengéd szálak fűznek meg tudjam nevetettni, jó kedvre deríteni. :)
Nem csak lányokra igaz, hanem minden szerettemre de persze azért elsősorban a lányokra:D
5/7 A kérdező kommentje:
Na jó, tudom, hogy egyértelmű a kérdésemre a válasz, de akkor esetleg arról írhatnátok, hogy mivel nevettetitek meg az illetőt. :)
2019. jan. 4. 12:06
6/7 anonim válasza:
Szerintem erre így nincs recept, attól függ mennyire humoros maga az illető illetve mennyire vevő a humorra a másik fél.
Én például imádom alkalmazni a szarkazmust (frappánsan nem sértően) és az iróniát, sokaknak ez nem tetszik de találkoztam már olyan lánnyal akiknek ez a fajta humor bejött. :D
7/7 anonim válasza:
Nem tudom, ami akkor épp eszembe jut. Általában valami régebbi balf.szkodós sztorimat mesélem el vagy egy aktuális "ügyeskedésem". :D Persze csak akkor, ha ezek kapcsolódnak a témához. A szarkazmus, önkritika nem áll távol tőlem. De azt figyeltem meg, ha valakinek bejössz, lökhetsz bármilyen ócska viccet szinte, nevetni fog rajta (vagy legalábbis úgy csinál, de mindenképp értékeli), míg ha totál hidegen hagyod és mellé a humorérzéketek is más, a csillagokat is lepoénkodhatod az égről, sokra nem mész vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!