Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Leszbikus lányok! Szexben...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikus lányok! Szexben melyiket szeretitek jobban?

Figyelt kérdés

Nyalást

Csak kézzel

Mindkettő

Normális válaszokat előre is köszönöm!

2018. júl. 2. 01:16
 1/7 anonim ***** válasza:
86%
Mindkettő, de nem ilyen sivár leszbikus lányok között a szeretkezés, hogy nyalás,ujjazás és kész.
2018. júl. 2. 07:17
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nyalás. De az egész szeretkezést inkább ^^
2018. júl. 2. 08:44
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Én is az egészet kompletten szeretem:D

(Egyébként cuki ahogy azt mondjátok,hogy szeretkezés.. ritkán olvasom ezt. Aranyos) :D

25/L

2018. júl. 2. 15:24
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Ti pasik, tévedtek, hogy nálunk csak nyaliból és ujjazásból áll az egész leszbikus szex, mert ez fatális tévedés!

Csók, ölelés, petting ugyanúgy megvan nálunk is, mint a hetero pároknál.

2018. júl. 2. 21:58
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem saját tapasztalatom nincs még lánnyal (eddig csak fiúk próbálkoztak, de hozzájuk nem vonzódom). Szóval, ha érdekes egy még szűz leszbikus lány véleménye, az én álmaimban is egyben az egész szerepel, simogatással, öleléssel és csókolózással. De ha mindenképp választanom kéne a felsorolásból, inkább egymás nyalását szeretném az első alkalommal.
2018. aug. 3. 07:49
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
4-es tévedsz! Nekem kb.minden heteró nő ismerősöm arról panaszkodik,hogy nincs elég előjáték,összebújás,csók, csak 1 perc után behatolnak, csinálják 8 percig és kész a szex:D
2018. aug. 3. 09:02
 7/7 anonim ***** válasza:
Punci nyalást imádom meg az ujjazást de azt nagyon
2021. jan. 2. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!