Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiús vagy a lányos csajokat szeretitek jobbam?
Figyelt kérdés
2018. nov. 30. 15:29
1/22 anonim válasza:
Én a lányosakat,mert én fiús vagyok.
2/22 anonim válasza:
Fiúsabbak jönnek be
De mindkét still játszik nálam
3/22 anonim válasza:
Mind a kettő vonzó tud lenni,személytől függ.Talán a lányosokon gyakrabban akad meg a szemem,én inkább fiús vagyok.
4/22 anonim válasza:
Nőies vagyok, de nekem mindegy, a személyisége a döntő.
5/22 anonim válasza:
Lányos csajokat szeretem jobban,de ha kicsit fiúsabb azzal sincs baj :)Fiús lány vagyok ( hajam hosszú) :) 22bi/l
6/22 anonim válasza:
5-ös vagyok szívesen barátkozom és ismerkedek is^^
8/22 anonim válasza:
Én lányos vagyok és a lányos lányokat szeretem jobban.
9/22 anonim válasza:
Nekem mindkettő tetszik,de a tomboyok hát ők meg főleg :3
aki akar az írhat is nekem c:
10/22 anonim válasza:
Nekem a nőies nők jönnek be, sajnos nagyon kevés olyan nő van
Nem szeretem a külsőre fiusabb nőket mert olyan érzésem van mintha férfival lennék annyi erővel már egy férfival is lehetnek
Olyan nehéz szép nőies nőt találni aki ad magára igényes vékony sportos stb
N24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!