Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ti is szeretitek az afro...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti is szeretitek az afro csajokat?

Figyelt kérdés

Én megőrülök értük, legszivesebben az egész életem egy afró csajjal élném le.

Hosszú fekete haj, vékony alkat, mosolygós tekintet, mmmm :)

2016. dec. 22. 11:10
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Hát nekem is nagy vágyam, hogy egyszer együtt legyek egyel. Olyan jó kis cola-s üveg alakkal :)
2016. dec. 22. 11:17
 2/6 anonim ***** válasza:
91%
Szexelnék eggyel, de tartós kapcsolatra nem kéne, mert annál már az intelligencia is számít, meg amúgy is fehér gyerekeket szeretnék.
2016. dec. 22. 11:41
 3/6 anonim ***** válasza:
89%
Nem egy feher lany sokkal szebb szerintem de ez a genjeimben vagy neveltetesben van aki mas rassz mellett nott fel az biztos azt szereti
2016. dec. 22. 12:26
 4/6 anonim ***** válasza:
én lennék együtt afro csajjal. szexelném non stop gyereket is csinálnék neki.
2016. dec. 22. 12:52
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem nem jönnek be.Ízlések és pofonok.
2016. dec. 22. 13:04
 6/6 anonim ***** válasza:
Szexpartnernek jó lenne, de hosszú távon együtt élni aligha tudnék vele. Szerintem hamar megkopna a varázsa. A másik dolog, ami zavarna, hogy hamar, és nem szépen öregednek.
2016. dec. 23. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!