Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Lányok, szeretitek a tevepatát?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, szeretitek a tevepatát?

Figyelt kérdés
Izgat vagy taszít? Beindítja a fantáziádat, ha látod egy lányon? Szívesen megsimiznéd ott a nadrágot?

2018. jún. 6. 12:15
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
74%

Pasi vagy, ugye?

Ettől függetlenül bocs lányok, de én nagyon gáznak tartom.

2018. jún. 6. 12:46
 2/20 anonim ***** válasza:
96%
Csak egy nap lenne,mikor férfimentes marad ez a topic, csak egy olyan nap!!!!!
2018. jún. 6. 12:54
 3/20 A kérdező kommentje:

Nem vagyok leszbikus, de a leszbikussággal kapcsolatban kérdeztem.

Akinek nem tetszik, olvasson mást, hölgyeim. :)

2018. jún. 6. 12:59
 4/20 anonim ***** válasza:
92%

De most is bizonyítod hogy szrt sr tudtok a leszbikusságról...

Amúgy undorító és igénytelen dolog a tevepata. A feslett lànykàk kivètelèvel,akikre ti buktok, minden nő figyel rà hogy ne lépjen ki tevepatàval a hàzból.

"Szívesen megsimiznéd ott a nadrágot??"

Tegnap épp egy hotdogot ettem a vonaton, amikor felszállt egy tipikus ribis nőcske egy kis leggingben, egy nagyon durva, szerintem szándékosan kitett tevepatával. Ha épp nem eszek csak megállapítom hogy igénytelen és kész,de így rám jött a hányinger...

2018. jún. 6. 13:12
 5/20 A kérdező kommentje:
Épp azért kérdezek...
2018. jún. 6. 13:13
 6/20 anonim ***** válasza:
94%
Mit értetlenkedsz?!
2018. jún. 6. 13:22
 7/20 anonim ***** válasza:
80%
Mert igénytelen. Nem értem miért kéne ezt túlragozni.
2018. jún. 6. 13:23
 8/20 anonim ***** válasza:
55%
Dekoltázst igényesen ki lehet tenni. Olyat is láttam aki melltartó nélkül vett fel ujjatlant. Ugyanolyan igénytelen mint a tevepata
2018. jún. 6. 13:28
 9/20 anonim ***** válasza:
96%
Azért mert az ő képzeletében minden leszbikus szilikonszájú, nimfomániás vadmacska, akik felcsatolhatóssal dugjàk egymást,ollóznak, és minden gondolatuk az,hogy a pasik által sztárolt, repedtsarkú nőkre csorgassák a nyálukat,mindedezt lehetőleg pasik jelenlétében. Meg van győződve róla hogy a leszbikusok és a pasik tök egyformàk , "mert vagy egy közös témàjuk,a nők", mint szól a szlogenjük.És ehhez az elképzeléshez akarja igazítani a valódi leszbikusokat is. Ezért ha olyan választ írsz ami nem tetszik neki, akkor teljesen" normálisan és rendesen " a torkodnak ugrik és addig vitatkozik mìg igaza nem lesz.
2018. jún. 6. 13:31
 10/20 anonim ***** válasza:
89%
Nem várjuk,h férfiként ízlésesek legyetek. Ez űber gáz és kész, nincs mit tovább beszélni erről
2018. jún. 6. 13:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!