Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szeretitek a tevepatát?
Azt hiszik hogy mert ők a farkukkal gondolkodnak,már más sem lehet különb náluk.Ébresztő, a leszbikusok nincs farkuk,mi nem azután megyünk,mint ti.
2018. jún. 6. 13:54
Azért nem mindegy, hogy egy ismeretlen nôrôl vagy a barátnômrôl van szó..
2018. jún. 6. 14:00
13/20 A kérdező kommentje:
Nem gondoltam, hogy ez ilyen farokfüggő dolog. Tudom, hogy a nők átlagosan kevésbé vizuálisak, de ez nem jelenti azt, hogy egy nő ne lehetne vizuális típus.
Ami csúnya és/ vagy undorító az akkor is csúnya és/vagy undorító lesz ha valaki vizuális típus. Miért nem lehet beletörödni hogy a leszbikus nőknek nem random,curváskodó nők stírölése az élete? Kb.90%uk előbb fog megnézni egy szolid smikes,kosztümös,mosolygós nőt, 5kg "túlsúllya", mint 3,14csa ruhás kikent-fent "cicababát",tevepatával. Ha neked tetszik egészségedre, de ne akard màr ránk erőltetni a te elképzeléseidet.
2018. jún. 6. 14:17
15/20 A kérdező kommentje:
Uccsó, nem tudom, hogy lehet kérdéssel ráerőltetni. Túlspilázod. :)
Akkor fogadd el,hogy rajtad kívül senki nem esik hátra attól hogy valakinek bevág a nadrág p@@@csájába és szakadj le a témáról.
2018. jún. 6. 14:31
2018. jún. 6. 17:44
2018. jún. 6. 18:26
Amíg nem lép rám, addig nincs bajom vele.
2018. jún. 6. 18:41
Elnézést, de ami itt van... értem én, hogy a kérdező alap koncepcióját akartátok csírájában elfojtani, de nem kellene ilyen 'magaslatokba' emelkedni ehhez... saját nemetek ellen fordultok, abszolút alaptalan és külső alapján koholt vádakkal, nyomdafestéket nem tűrő jelzőkkel illettek más nőket csak azért, hogy egy férfinek azt mondhassátok, nem többek egy ösztönlénynél? Tényleg muszáj ezt a stílust alapból felvenni? És akkor mi itt a különbség a két tábor között? Mert így a két mínusz totál egálba van... mások degradálása cseppet sem jobb vagy enyhébb attól, mint amikor valakire szexuális fétiseink és vágyaink tárgyaként tekintünk.
A kérdésre válaszolva bennem sem ébreszt szexuális vágyat az említett öltözködési gikszer, de azért se nem hányok, de még farkast és k*****rvát se kiáltok tőle.
2018. jún. 6. 20:36
Kapcsolódó kérdések: