Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom mi olyan nehéz ebben számotokra, hogy nem kívánjuk a férfiakat
Sem magát a férfi testet, sem a farkát, se semmi mást, legyünk bármilyen szituációban épp!
2019. jan. 3. 19:55
Gondolom te egy hetero férfi vagy. Képzeld magad egy olyan helyzetbe, amiben éppen egy nővel vagy együtt, aztán jönne egy férfi "olyanokat" csinálni mindkettőtökkel (persze nem akármilyen rondaság ám).. és amikor már ti a nővel eléggé oda vagytok, elutasítanád a férfit és nem kívánnád? Na? Olyan nehéz elképzelni milyen az mikor az ember nem kíván meg egy férfit? Pont neked lenne ezt annyira nehéz elképzelni?.. Ember, gondolj már ebbe bele.
2019. jan. 3. 20:05
:DD
Csókig jutottam férfiakkal, és konkrétan azt is traumaként éltem meg. Rosszul vagyok ha visszagondolok rá. Szexuális értelemben taszítanak a férfiak legyenek akármennyire jóképűek, taszít mkndenük minden férfitulajdonságuk,férfiösszetevőjük és soha semmilyen helyzetben nem tudnék velük semmit kezdeni. Érzelmileg meg teljes mértékben hidegen hagynak, semmit de semmit nem tudnak kiváltani belőlem. Eleve nem kerülnék velük soha olyan helyzetbe, az már erőszak lenne azt meg még egy heterő nő se élvezné. Ha a barátnőmmel vagyok és közbe jönne egy férfi hívnám a rendőrséget.
És képzeld nem én vagyok az egyetlen meleg lány a világon, és a többi is pontosan ugyanúgy érez.
2019. jan. 3. 20:12
Egyébként akikre te utalgatsz azok a biszexek, akik adott esetben bele is mennének egy ilyen szituációba, attól függően mennyire nyitottak az ilyesmire. Ennyire egyszerű az egész. Éppen úgy ahogy te (feltételezem) heteró férfi létedre nem kívánod meg a farkat, úgy a leszbikusok sem. Ez már csak így megy. De tényleg pont a leszbikusokkal tudnál a legjobban együtt érezni, hisz a p.unci közös szenvedélyetek, mégis képes vagy ilyen bugyutaságokat kérdezni. Nézz magadba egy picit.
2019. jan. 3. 20:12
Imádom az ilyen magabiztos leszbikusokat, akik minden adandó alkalommal részletesen kifejtik, mennyire hidegen hagyják őket a pasik, és folyton azt bizonygatják, hogy nővel sokkal jobb. Pedig csak arról van szó, hogy most, a XXI. század elején a nők végre rázizzentek arra, amit mi, férfiak már évezredek óta tudunk: hogy baromi jó érzés nővel szexelni... (Üdv. a klubban, megvilágosodott hölgyeim!) :D
2019. jan. 3. 20:35
5# De figyi, azt honnan veszed, hogy a leszbikusság XII. századi "találmány"? Kifejtenéd kérlek?... :D Azért, mert te személy szerint a századunk elején eszméltél fel, hogy jé ilyen is létezik, attól függetlenül ez nem új keletű dolog. Egyébként itt senki nem bizonygatta, hogy nővel sokkal jobb, csak próbálták a személyes élményeiken keresztül megértetni a kérdezővel, miért nem állja meg a helyét ez a felvetés, amit leírt nekünk. Ez nem a megvilágosodásról szól és nem is döntésekről. Ez a szexuális orientáltságról szól. Csak olvass utána, informálódj. ugyan ezt ajánlom a kérdezőnek is.
2019. jan. 3. 20:57
#5 Mintha korábban egy nő sem vonzódott volna más nőkhöz. A leszbikusság nem a XXI. század sajátossága, mindig is voltak leszbikusok. pl.: a háremekben vajon mit csinálhattak a nők egymással.
És nem bizonygatom hogy nőkkel sokkal jobb, nem sokkal jobb, hanem nekünk csak velük jó. Lehet aztán hogy férfiakkal jobb, nem tudom, nem is érdekel, engem nem vonzzanak szóval felőlem lehet akármilyen jó.
2019. jan. 3. 21:15
8/11 A kérdező kommentje:
Kérdezőként bocsánat ha kicsit hülyén fogalmaztam meg az egészet,csak irtam ahogy jött,mert hajlamos vagyok arra ,hogy kimegy a fejemből a dolog. Lány vagyok 24 leszek nemsokára. Azért érdekelt a dolog,mert hetero létemre(4 éve jelenleg is férfival kapcsolatban) szivesebben nézek nökkel videókat ,azok a videók ahol férfiak vannak nem tetszenek annyira és egy női testet szebbnek találok mint egy férfit. Érdekes a szitu,olvastam ,hogy ez azért is lehet mert a nök egymásnak érzékiebben képesek adni dolgokat átélösebben figyelve a másikra...a férfiaknál meg több a nöket alázó jelenet meg a saját élvezet lebonyolítása. Viszont maga a szexben jobban vonz a férfi ,vagyis lehet mert nem próbáltam még nővel ki tudja :D ...viszont azt a szitut meg nem tudom elképzelni valahogy én sem amukor egy nővel lennék de egy faszi is...annyira összezavaró ez az egész :D mégegyszer bocsi ha furán írok meg összevissza ,de ahogy jönnek a gondolatok irom :D
9/11 A kérdező kommentje:
Ja és a faszik valamily szinten leszarják a nőket mindig más nőket néznek ugyebár neten stb... én meg még visszavágni sem tudnék ,mert annyira nem érdekel,hogy én most pucér pasikat nézzek videon meg chaten
10/11 A kérdező kommentje:
Még valamit elfelejtettem,hogy a párom szerint (legalábbis nekem ez jön le) rá lehetne venni egy magát csak leszbikusnak mondó nöt egy hármasra ugy hogy ö sem csak a lánnyal foglalkozik,mert hogy a nöknek kell a .... hát na értitek... ebböl is jötta kérdésem,mert szerintem az nem igyvan . Ha az egyik nővel szexel a férfi aki mondjuk a párja és a nö akar egy másikat akivel ö együtt lenne közben ,az nem jelenti azt hogy a faszi megdughatná a másik nőt is aki csak leszbi(nem biszex)
Kapcsolódó kérdések: