Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Lányok! Elza vagy Anna karakte...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Elza vagy Anna karaktere jön be inkább a Jégvarázsból?

Figyelt kérdés

Melyik nőtípus vonz jobban a kettő közül?

Ui: Szerintetek tényleg a leszbikus szerelemről szól bújtatva a film és a Disney ezen a szálon viszi tovább, ha lesz 2. rész?

2018. dec. 26. 07:47
1 2
 1/16 anonim válasza:
70%

Dehogy.

Elza

2018. dec. 26. 08:04
 2/16 anonim ***** válasza:
73%

Elza.

Szerintem Disney-mesében soha nem lesz leszbikus főhős(meg mellékszereplő sem), már a híresztelés felröppenésekor egyértelműen cáfolták hogy leszbikus szállal folytatódna a második rész, ennek ellenére tovább folynak a pletykák😫

21/L

2018. dec. 26. 08:37
 3/16 anonim ***** válasza:
27%
Leszbikus szerelem mi? Ez is csak egy erőltetett belemagyarázás. De hogy a kérdésre is válaszoljak: egyik se jön be.
2018. dec. 26. 09:29
 4/16 anonim ***** válasza:
53%
Elza
2018. dec. 26. 11:15
 5/16 anonim ***** válasza:
67%

Eleve a két főszereplő egy testvérpár és a végére mimdkettőnek lesz egy férfi párja szóval nem értem, hogy hol itt a leszbikus szerelem. A két lány között testvéri szeretet van, aki ebbe többet lát annak valami nincs rendben.

Nem szoktam meseszereplőkre izgulni, de ha már muszáj választani, akkor itt most megszakad az Elza lánc, mert én inkább Annát választom.

2018. dec. 26. 12:18
 6/16 anonim ***** válasza:
51%

Nehéz kérdés... Mivel mindkettő lány személyisége nagyon szélsőség. Elza nagyon zárkózott, Anna pedig túlpörgött... Nekem egy harmadik kéne, egy cserfes, pozitív, vidám lány, aki nem énekel, táncol és pörög egésznap :D

Az én személyiségemhez Anna passzolna egyébként, de Elza komoly, felnőttes, titokzatos és nagyon szép. Jó, úgy döntöttem nekem is Elza jön be jobban. xD

Én nem láttam bele a leszbikusságot, de nagyon tetszene, ha Elza szívét egy nő nyitná meg. És ha már témánál vagyunk: én egy (vagy több) leszbikus Barbie filmet is nagyon szívesen megnéznék. :D

Neked Kérdező, Anna vagy Elza?

2018. dec. 26. 12:22
 7/16 A kérdező kommentje:

#5: Jesszus, de kritikus valaki... Nem én talàltam ki/látom bele a leszbikus szálat, a film megnézésekor eszembe se jutott ez. Valamivel utána olvastam több helyen róla, hogy Elza "mássága" a szó szoros értelmében vett másságot jelképezi és a betétdal szövege is, valamint a végén az, hogy -mégha nyíltan a testvéri szeretet jegyében is-, de Elza fagyos szívét egy másik lány szeretete tudta csak megolvasztani, mind burkolt utalások. Egy szó, mint száz, nem én találtam ezt ki és hát igen, elég merész, belemagyarázó elgondolás. Bár valahol örülnék, ha mégis ilyen fordulatot venne a 2. rész, márha lesz. :D De, mint egyik jól értesült kolléga leírta, ennek csékely esélye van.

Ja, és nem izgulok mesék szereplőire én sem! :D Direkt kiemeltem, hogy maga a két karakter, hasonló típusú nők közül melyikre esne a választás.

#6: Nehéz kérdés, azok miatt, amiket Te is írsz. Ilyen nyers valójában egyiket se mondanám, de mindkét karakternek vannak szimpatikus tulajdonságai, szóval a kettő vegyítve és legalább diplomatikus választ adtam. :D Amúgy én inkább Elza típus vagyok, de tudok Anna is lenni, ha olyanom van, hangulattól függ.

2018. dec. 26. 13:09
 8/16 A kérdező kommentje:
*csekély
2018. dec. 26. 13:11
 9/16 anonim ***** válasza:
75%

Anna

Mert ő nagyon pörgős, életkedve is több van mint Elzának :D

2018. dec. 26. 14:20
 10/16 anonim ***** válasza:
76%

#5 vagyok nem feltéleztem, hogy te találtad ki, hallottam erről én is, de nekem akkor is bizarr, hogy ebbe valaki leszbikus szálat lát, mivel két testvérpárról szól a történet és ezért bizarr nekem ez. Elza fagyos szívét meg inkább a testvére szeretete olvasztotta fel szerintem, nem az a lényeg, hogy lány.

De most kíváncsiságból utána olvastam ennek, hogy honnan jött ez a dolog és azt írják, hogy onnan jött ez az egész, hogy valamelyik főszereplő szikronhangja egy homoszexuális színész.

2018. dec. 26. 15:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!