Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Elza vagy Anna karaktere jön be inkább a Jégvarázsból?
Melyik nőtípus vonz jobban a kettő közül?
Ui: Szerintetek tényleg a leszbikus szerelemről szól bújtatva a film és a Disney ezen a szálon viszi tovább, ha lesz 2. rész?
Elza 💙 - komoly, határozott, remek vezető, felelősségteljes
Anna szerintem nagyon idegesítő.
És egyébként imádnám, ha Elza tényleg leszbikus lenne. Pont a minap találtam róla fanartot az instán. Teljesen elaléltem tőle. Imádom. #giveelsaagirlfriend - ezzel érdemes keresni.
Egyéb "hint", amit találtam:
Elza.
Én nagyon örülnék, ha a 2. részben találna egy lányt, akibe beleszeret, de erre alig van esély. Szerintem a személyisége miatt gondolják leszbikusnak, valahogy van egyfajta “vibe”-ja. Nagyon illene hozzá egy másik lány. Viszont ennek semmi köze Annához, az egy testvéri szeretet, ami felolvasztja a szívét, nyilván semmi több.
Anna :D külsőre is, ennyi szeplőnek egyszerűen nem lehet ellenállni, baromira cuki :D
Meg személyiségre is ő, életvidám, bénázós, nagydumás, humoros. :)
Igen szerintem is ott rejlik benne az a metafora, ahogy te is írtad, másság. :D
Egyébként rossz érzés az egyedüliként itt lenni, ahol mindenki írta, hogy nem izgulnak ilyenekre... XD énmeg Elsanna, Bubbline, Korrasami, Yumikuri :'D na mindegy, én felvállalom. :D
#14 Nem te vagy egyedüli se a kérdés alatt se a kategóriában. Csak ha valaki ezt felvállalja itt, akkor elküldik egy szép helyre, ahol nézheti a meséit és önkielégíthet örök magányban a mesefiguráira :< :(
De én is rendszeres anime és manga fogyasztó vagyok, emellett szeretem az animációs rajzfilmeket is és a rajzfilm sorozatokat is. És akit csak lehet, összeshipelek valakivel >:)
Disney csajok közül nekem Aranyhaj tetszik nagyon, szerintem ő amúgy jól ellenne Annával. :3
(És ha Disney csajok, Marinette Dupain-Cheng is egy nagyon aranyos, helyes karakter. Nem tudom, hogy Disney
vagy sem, de egy leszbikus Barbie filmért pedig "ölni tudnék". 😇)
(És most leugrok 83%-ról 20-ra... )
Ja aztán a másik topikban meg sírnak, hogy görcsös a randi, mikor anonim oldalon se merik ezt vállalni páran. :D
Aranyhajon én is crusholtam, amikor kijött a film, végülis jó úgy is, de igazából tök nem érdekel, ha valakit zavar, hogy Elsaval shipelem :D van húgom nekem is mégsincs semmi olyan, meg roommate ficeket imádom olvasni pl. de lakótársakra meg rá se néztem soha úgy, egyszerűen illetlen lett volna. :D Ha ettől vagyok rossz ember, hát legyen. :D Én ugy tunik ilyen nyitással nem fogok alapban 80%-ig sem felmenni. :D
Amúgy már szinte csak a fluff amit olvasok belőlük, a többi nem is érdekel úgy. :D Szóval még az önkielégítés rész se igaz most. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!