Natika2 kérdése:
Melyik a szebb gyerek név? Anna Lili Elza
Figyelt kérdés
Nem tudom eldönteni mi legyen a kislány neve.2018. febr. 27. 17:13
2/13 anonim válasza:
Gyereknek mindhárom jó, de abból kiindulva hogy hosszabb ideig lesz felnőtt, mint gyerek, én nem gyerek nevet választanék. Így ebből csakis az Anna marad.
4/13 anonim válasza:
Anna szép, örök klasszikus! Elza nekem nem tetszik, a Lili meg megint olyan nincs vége név( Liliána, Lilian tetszik).
5/13 anonim válasza:
Mennyi Elza nevű gyerek lesz az elkövetkező időben. A neves kérdések 80 %-ban benne van az Elza név
🙂
6/13 anonim válasza:
Anna a legszebb. Lili becenév, így nem adnám. Elza már olyan elcsépelt, hogy nagyon... folyton az az irreálisan nagy szemű skandináv kva jut róla eszembe és hogy na, ez a kislány is Disney szereplő után lett elnevezve.
7/13 anonim válasza:
Lili vagy Anna, utóbbi jóval gyakoribb, de sokféleképp lehet becézni. Leginkább meg a vezetéknévtől tenném függővé.
9/13 anonim válasza:
Mindhárom divatnév.
Már így is bőven elég Anna,meg Elza van.Nem kell több.
A Lili nem való felnőtt nőnek,inkább csak kislánynak.
10/13 anonim válasza:
Azt hiszem az Elza egy kicsit szebb, mint a Lili! Mondjuk az Anna is szép! De tudod mit a Natika a legszebb :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!