Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Miért ennyire gyáva és bizonyt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ennyire gyáva és bizonytalan mindenki?

Figyelt kérdés
Jó, ez most teljesen olyan lesz, mint egy hisztiből született kiakadás, ami oké, lehet, igaz is. :D Szóval nem arról van szó, hogy nem találok senkit, hanem arról, hogy baromira elcsúszik minden. Mindenki másról beszél, mint amit szeretne, vannak a görcsös kapcsolatkeresők meg a megrögzött kapcsolatkerülők. Minden találkozásnál azt érzem, hogy most vagy azonnal kapcsolatban kéne lennünk a másik szerint, vagy kellően éreztetve van, hogy még ha te vagy a tökéletes nő, akkor sem leszek kapcsolatban. Miért nincsenek már laza ismerkedések? Minden idióta randin azt érzem, hogy két szorongás találkozik csak és méregetjük melyik lesz az erősebb. Szóval egy hatalmas ölelést minden csigaháznak és elvárásnak, kedveléstől tuti ők is eltűnnek.
2018. dec. 28. 21:29
 1/10 Spiritrobber ***** válasza:
100%

Azt írtad a randin két szorongás találkozik tehát te is ilyen vagy ezek szerint. Amiből kóvetkezik, hogy a választ is tudod.

Szerintem randizni menni nem céllal kell hanem nyitottan aztán alakul ahogy kell.

2018. dec. 28. 21:34
 2/10 anonim ***** válasza:
18%
Ugyanezt érzem domként fiatal sub lányt keresve. Szóval megértelek. Sem az adott szónak, sem a rögzített dolgoknak nincs becsülete. Mai magyar társadalom. Szomorú ez!
2018. dec. 28. 21:35
 3/10 A kérdező kommentje:
Persze, hogy rólam is, nem vonom ki magam, nem is helyezem senki fölé. A saját elvárásaimat unom a legjobban.
2018. dec. 28. 21:38
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Ideje megvenni azt a macskát.
2018. dec. 28. 21:50
 5/10 A kérdező kommentje:
Áh, szerintem ő sem tudná mit akar, és akkor még szó sem esett rólam. Szóval a macska kilőve, más ötlet? :D
2018. dec. 28. 21:55
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez azért van, mert a mai társadalom, a neveltetésnek közsönhetően 98%-ban önibzalom hiányos, és testképzavarral rendelkezik! Sajnos....
2018. dec. 28. 22:00
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Az emberek egyik legfőbb hibája, hogy mindig másoktól várják a változást, a csodát.

Magadban kell előbb helyretenni a dolgokat és ha te rendben vagy, egyszerűen óhatatlanul is be fogod vonzani a hasonló személyeket.

Esküszöm nem hittem, hogy ilyen létezik, amíg nem magamon tapasztaltam.

Le kell nyugodni a p...csába és átgondolni mit csinálsz rosszul és miért nem tud melletted feloldódni a másik.. ha meg eleve halott egy dolog (ezt lehet érezni), akkor nem kell erőltetni és túlélni egy szörnyű randit.

Lehet totál félreértettem a kérdést egyébként, de 2 mondat alapján azt szűrtem le, hogy a problémáid forrása elsősorban te magad vagy... előbb ott tegyél rendet, aztán jöhet a világ megváltása.

2018. dec. 28. 22:01
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen egyetértek az utolsóval!

Ha Te tudod, hogy kit és mit akarsz, hiába èrkezik a másik fèl bizonytalansággal, szorongásokkal, rád ez nem lesz hatással!

A "tudod mit és kit akarsz" nem egyenlő azzal, hogy konkrèt elvárásaid vannak, mindössze az ember az évek során, jó és rossz kapcsolatokból tanulva fel tudja maga előtt állítani azt a kèpet, hogy mire vágyik,mit vár a párjától, az egész kapcsolattól. Ha ez megvan a te fejedben , akkor te is lazábban tudsz egy randit kezelni :)

2018. dec. 29. 09:09
 9/10 anonim ***** válasza:
De örülnék egy laza ismerkedésnek, vagy randizgatásnak:D 18/l/l
2018. dec. 29. 14:46
 10/10 saaajt. válasza:
100%

Én is a laza ismerkedést szeretem. :)

Nem szoktam görcsölni a randikon és el is szoktam mondani annak is, akivel találkozom, hogy ő se tegye.

Szerintem az is "probléma" sokszor, hogy mindenki nagyon "jól" akar viselkedni, nem pedig természetesen. Sokan pedig egyszerűen nem tudnak úgy hozzáállni a dologhoz, hogy majd lesz ami lesz. Például ha párkapcsolatot keres az illető, akkor csak az jöhet szóba, ha nincs meg az a plusz ami ahhoz kell, hanem mondjuk csak jókat tudtok beszélgetni (mint két haver/barát) akkor inkább hanyagol mert neki akkor is párkapcsolat kell. (Tapasztalat.)

21/L/L :)

2018. dec. 29. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!