Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindenki ennyire bizonytalan volt az első barátjával?
2 hónapja van barátom. Nagyon nehezen jöttünk össze, mivel nekem külföldre kellett mennem 1,5 évre de akkor azt mondta h meg vár. Most haza jöttem és összejöttünk.
Előszőr nagyon boldog voltam vele, minden jó volt, szexet sem erőltette. 4. tali viszont lefeküdtem vele, nagyon kívántam.Nekem ő volt az első, ezt ő is tudta. Azóta viszont mindig az jár a fejemben h csak a szex miatt van velem. Nem nagyon megyünk sehová. Mindig nála vagyunk és vagy tvzünk, v beszélgetünk, v főzünk v szeretkezünk. SZeretek vele lenni, jól érzem magam vele. De bizonytalan vagyok magamban, nem tudom h elég jó vagyok e neki. Mivel nem tartom magam vmi szépnek, ő viszont nagyon helyes. Ebből kifolyólag mindig azon gondolkodok h tuti csak a szex miatt van velem. És ez miatt még boldogtalabb vagyok, mint amikor nem is voltunk együtt. Nem tudom, hogy rákérdezzek e. Msnen már megkérdeztem és akkor mondta h nem dehogy is. De ott végül is bármit leírhat az ember. Meg msnen nagyon nem tudok vele miról beszélni, az a baj h ő sem valami aktív. És ez nem jó. De vinszont ameddig nem voltam itthon akkor se beszéltünk minden nap msnen , de ha beszéltünk akkor legalább volt téma és nem volt néma csend.
De mikor vele vagyok az teljesen más, akkor jókat beszélgetünk mindenről, és akkor nagyon boldog vagyok.
Képes lenne megjátszani magát, csak azért h legyen kivel d.ugnia? Nagyon gáz lenne ha rákérdeznék, h akar e tőlem mást is a szexen kívűl?
Jah még annyi mikor külföldre mentem nem volt senkije azt mondta h megvár. Hát július körül összejött vkivel, de azt mondta h mire haza megyek szakít vele. Ez így is lett.
Bocsi h hosszú lett!
20L 23F
Nem hiszem, hogy csak a szex miatt lenne, akkor nem dobta volna azt a lányt miattad. Az, hogy mostanában csak szexeltek, szerintem az első hónapokban-évben még normális. Próbálj programokat szervezni, elmenni ide-oda. Ha jókat beszélgettek és boldog vagy mellette, ne gondolj ilyen dolgokra. Különben már rég otthagyott volna, ha csak arra kellesz neki.
Én se tartom magam szépnek, de a barátom egy főnyeremény - egy éve vagyunk együtt. Sok mindenen múlik egy kapcsolat, nem csak a kinézeten és a szexen.
Nem gáz ha csaj szervez programokat. Én is csaj vagyok és sokszor én tervezek. Pl:megkérem hogy jöjjön el velem boltba bevásárolni--> aztán nézelődtök,kiderül ki mit szeret,elmegyünk esténként sétálni-várost nézni,menjetek pizzázni, van hogy elhívom 2 barátunkat és kártyázunk, vagy volt hogy forroltboroztunk,kártyáztunk, főzzetek együtt valami fincsi vacsorát.
Persze van olyan,amit a pasinak kellene felajánlania,pl:egy mozi, vagy elmehettek cukrászdába meginni egy forrócsokit,sütizni aztán egy nagyot dumálni.Ezek mind csak elmélyítik a kapcsolatotokat.
hajráá. Remélem tudtam 1-2 ötletet adni.
eleg probema, ha ez kerdes nalatok, mindenkeppen szemelyesen kell megbeszelni, de eleg furcsanak talalom, hogy mikor osszejott azzal a lannyal, mar tudta, hogy erted majd szakit vele, o mire kellett neki? en nem jarnek ilyen fiuval.
de mellette szoljon, hogy a legtobb fiu nagyon lusta (legalabbis tapasztalataim szerint)es szeretnek egesz nap otthon ulni es semmit sem tenni, foleg, ha van kivel, vagyis te sem erolteted az aktivitasokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!