Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Nektek mennyire jönnek be a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek mennyire jönnek be a megérzéseitek?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy személyekkel kapcsolatban, akivel épp ismerkedtek. Eddig szinte mindig az volt, hogy az elején kialakult feltevéseim beigazolódtak. Persze próbáltam magam meggyőzni, hogy ááá, hátha mégse, de valahogy az élet úgy hozta, hogy ne kelljen megbánnom a döntésemet, amiért nem bíztam meg az illetőkben. Aztán lehet bevonzottam a rosszat, ki tudja... 😅

2018. nov. 28. 20:17
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem eléggé be szoktak jönni!Volt hogy szembe mentem velük,mint ahogy írod is,de a végén sajnos vagy nem sajnos bejöttek.
2018. nov. 28. 22:04
 2/4 anonim ***** válasza:
Ritkán bejönnek,de inkább nem.
2018. nov. 30. 12:29
 3/4 anonim ***** válasza:
Általában bejönnek😌😌
2018. nov. 30. 21:17
 4/4 anonim ***** válasza:

Nekem semennyire, többször volt,valakiről feltételeztem,hogy biszex vagy leszbi, másképp viselkedett velem stb. Mintha a jeleket küldte volna felém.

Én óvatosan léptem,mert úgy éreztem több is lehetne,csak a másik fél nem mer lépni.

De mindig úgy alakult,hogy kb sehogy sem. Tehát nem derült ki semmi. Persze rólam sem,hogy többet gondolnék.

Finoman szoktam csinálni a dolgokat,senkinek ne legyen kellemetlen elven.

Szóval én már a megérzésemre nem hallgatok :D

Mindig pozitívan állok mindenhez,egyébként.

Voltak más dolgok amikor sajnos bejött. De az ismerkedés,meg ki bi vagy leszbi,na azok sosem jöttek be :D

2018. dec. 1. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!