Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindig ugyanabba a hibába esek?! Nálam idősebb nők jönnek be, és érzelmileg nagyon vonzanak. (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Olyankor megszállottan keresem az illető társaságát.Szexuális értelemben semmit nem akarok tőlük,max ölelés meg ilyenek.Vagyok 21,és olyan nőkkel vagyok így,akok anyám lehetnének korban.Nem vagyok normális az tuti.Csak az a gond,hogy ezekkel a lépésekkel mindig elcseszek dolgokat az életemben.Hogy álljak le?2018. okt. 15. 20:18
2/5 A kérdező kommentje:
#1:?!
2018. okt. 15. 20:19
3/5 anonim válasza:
Majd ha a szex is kitölti ezt a fajta “űrt” benned, akkor majd elmúlik ez.
4/5 anonim válasza:
Hidd el, ez nagyon gyakori. Még most is, 33 évesen a nálam idősebb nök vonzanak.
5/5 anonim válasza:
Nem tudom mi van, de ugyan ez a problémám és én is 21 vagyok... ijesztő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!