Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek milyen csajok jönnek be?
Figyelt kérdés
Itt most a belső tulajdonságokra és a Külsőre vagyok kíváncsi.
Aki válaszol annak Köszönöm! ★★
2018. szept. 26. 23:35
2/10 anonim válasza:
3/10 anonim válasza:
4/10 anonim válasza:
Belső: szerény, szolgálatkész, szorgalmas, csendes, ragaszkodó, buja, nem prűd
Külső: Vékony, magas, borotvált, mosolygós
5/10 anonim válasza:
Lányok és nők vannak, csajok nincsenek.
6/10 anonim válasza:
Belső: cuki, félénk, kedves
Külső: alacsony, világos hajú, mosolygós
26N
7/10 anonim válasza:
Belső: intelligens, emellett humoros és empatikus
Külső: adjon magára. Szóval ápolt legyen (vagy hogy mondjam) és figyeljen az öltözködésére (imádom ha egy lánynak jó a stílusa)
18/L/L
8/10 anonim válasza:
Ismered Már Megint Kitty-t?
(Youtuber)
Na ez a still jön be
Amúgy a rövid haj is meg tud fogni
9/10 anonim válasza:
Kölcsönös tisztelet egymás iránt és megértés. Legyünk összhangba, ne az legyen, hogy teljesen más elveket vallunk, természetesen nem kell minden elvnek ugyan olyannak lennie. Legyen tapintatos, kedves és gyengéd. Szeretem, ha egy lány/nő bújos, jól tud esni. Kölcsönös bizalom és szeretet. Külsőleg nekem nincsenek elvárásaim. Tetszenek a szőke, vékonyabb testalkatú lányok, de ez még nem kizáró ok egy erősebb testalkatú lány.
10/10 anonim válasza:
Rövid haj,
Fiús stílus
Legyen fiatal mint en xd
Magas legyen legalabb 170 centi
Belsőleg legyen cuki, aranyos, békés, legyen humorerzeke. Es huseges legyen ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!