Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek milyen lányok / nők jönnek be? Hány eves korosztály az ami titeket érdekel?
Nekem mindig mások tetszenek még, vagyis mindig más fog meg egy személyben.
Kört is írjatok. :)
Ohh a külsőre gondoltam az első kerdesnél. De most már akkor minden tiszta.
Köszi a válaszod. :)
inkább a lazább stílusú, akár fiúsabb lányok tetszenek. Vagy aki egyedibb.
De a lényeg hogy belsőleg fogjon meg.
18-28
25-40
A vékony, magasabb, nőnek kinéző nők.
A személyiség fontosabb, és felrúghatja a külső "elvárásaimat", kivéve az utolsót.
Kört is írok -> ○
A 20 év körüli nőies nők jönnek be. Legjobban a barna haj tetszik és a kedves arc :) Alkatra átlagos/picit ducibb az ideálom.
20l
Nálam a 25-35 közötti korosztály jön be, leginkább a nőies kinézetű széparcú lányok, de persze mindemellett nagyon fontos nekem, hogy valami fogjon meg a személyiségébe.. :)
Egyébként szívesen ismerkednék.. :)
27/L
Külsőre gyakorlatilag mindegy,csak ápolt,igényes,nőies és stílusos legyen. Tetszik a telt alkat,szolid,de elegáns stílus, belsőre pedig tetszik ha valaki magabiztos,erős, határozott,tekintélyes, de az is ha kis félénk, szelíd ^^
Korosztályban mindenképp 30 felettiek.
28/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!