Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki több évig úgy érzi, csak a nőkhöz vonzódik, majd megismer egy férfit és szinte pár nap alatt úgy érzi, vele boldog, de lefeküdni nem tudna vele, akkor ő most leszbikus (és biromantikus) vagy biszex, csak későn jött rá?
Figyelt kérdés
2018. nov. 24. 08:12
11/11 anonim válasza:
Szerintem meg egyáltalán nem kell mélyen ismerned a másikat, sőt akik iránt én éreztem komolyan valamit, az mindig egyből jött. Inkább csak megszokni tudtam a másikat idővel,de abból soha nem lett szerelem.
Simán lehetsz bármelyik variáció, az is lehet, h le is tudnál feküdni a pasival, csak még oldódnod kell, sem a szexualitás, sem az érzelmeink szerintem nem kiszámíthatóak, nem olyan, h egyszer valamikor határozottan el tudod dönteni. Folyamatosan érnek hatások, új emberek és mindenki alakul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!