Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » A leszbikus szex nem olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A leszbikus szex nem olyan mintha csak masztiznál?

Figyelt kérdés

Félreértés ne essék, én egy kíváncsi hetero lány vagyok

A vválaszokat köszönöm.:)

2018. nov. 23. 16:01
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
98%

De. Nyilván.

Masztizás közben is van veled egy másik ember, aki csókol, és minden tudását arra használja, hogy kielégitsen téged. Abbbbszolúte teljesen olyan. Ühüm.

Üdv: egy gondolkodásra képes hetero lány

2018. nov. 23. 16:05
 2/13 A kérdező kommentje:

Jó, nm arra gondoltam hogy mikor csókol, vagy egyebek..

Hanem mikor ujjaz😅😄

2018. nov. 23. 16:12
 3/13 anonim ***** válasza:
92%
Ki tudod nyalni magadat?
2018. nov. 23. 16:14
 4/13 anonim ***** válasza:
97%
Ez egy igazán frappáns válasz volt, egyes! Szerintem egy ízig-vérig leszbikus sem tudná ütősebben megfogalmazni.
2018. nov. 23. 16:16
 5/13 anonim ***** válasza:
93%

Neked csak ennyiből áll a maszturbálás, hogy ujjazás? :) Elég szegényes a fantáziád akkor, és nem is igazán ismered a testedet. Én egészen jóban vagyok a sajátommal, tudom hová kell nyúlni, mire gondolni. Ujjazás nélkül is kielégítő randevúim vannak magammal.

De visszakérdezek, hadd fokozzam a hangulatot:

A megmikrózott szilikon dildó nem olyan, mintha egy igazi férfi lenne a lábadközében? :)

2018. nov. 23. 19:12
 6/13 anonim ***** válasza:
96%
Az ehhez hasonló kérdéseket általában az a tévhit hozza életre, hogy a szexhez elengedhetetlen egy farok.
2018. nov. 23. 19:59
 7/13 anonim válasza:
15%

ma 19:12

megmikrózott szilikon dildó nem olyan, mintha egy igazi férfi lenne a lábadközében? :)

HÁÁÁÁTTTT NEM EGYÁLTALÁN,MIVEL ATTÓL MÉG TEHERBE SEM ESHETEK..

2018. nov. 23. 20:15
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Hogy jött ide a teherbeesés? 😂

A lényeg az, hogy egy érző lénnyel, igazi hús-vér emberrel történő együttlétet badarság egy lapon emlegetni az önkielégítés bármely formájával és minden mással, legyen az a saját ujjad, vibrátor, krumpli, uborka, szeletelt kenyér és egyebek. Tök mindegy, milyen nemű felek között történik az intimitás, hiszen ott az a másik ember, őt érzed.

2018. nov. 23. 20:39
 9/13 A kérdező kommentje:

Kipróbálnám xD

Nagyon kíváncsivá tettetek xD

2018. nov. 23. 20:45
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Eddig is az voltál, nem? :D A kérdésed alatt ez áll: "Félreértés ne essék, én egy kíváncsi hetero lány vagyok."

Egyébként jobb, ha tudod, 'a kíváncsi hetero' a biszexualitás előszobája.

2018. nov. 23. 20:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!