Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A leszbikus szex nem olyan mintha csak masztiznál?
Félreértés ne essék, én egy kíváncsi hetero lány vagyok
A vválaszokat köszönöm.:)
De. Nyilván.
Masztizás közben is van veled egy másik ember, aki csókol, és minden tudását arra használja, hogy kielégitsen téged. Abbbbszolúte teljesen olyan. Ühüm.
Üdv: egy gondolkodásra képes hetero lány
Jó, nm arra gondoltam hogy mikor csókol, vagy egyebek..
Hanem mikor ujjaz😅😄
Neked csak ennyiből áll a maszturbálás, hogy ujjazás? :) Elég szegényes a fantáziád akkor, és nem is igazán ismered a testedet. Én egészen jóban vagyok a sajátommal, tudom hová kell nyúlni, mire gondolni. Ujjazás nélkül is kielégítő randevúim vannak magammal.
De visszakérdezek, hadd fokozzam a hangulatot:
A megmikrózott szilikon dildó nem olyan, mintha egy igazi férfi lenne a lábadközében? :)
ma 19:12
megmikrózott szilikon dildó nem olyan, mintha egy igazi férfi lenne a lábadközében? :)
HÁÁÁÁTTTT NEM EGYÁLTALÁN,MIVEL ATTÓL MÉG TEHERBE SEM ESHETEK..
Hogy jött ide a teherbeesés? 😂
A lényeg az, hogy egy érző lénnyel, igazi hús-vér emberrel történő együttlétet badarság egy lapon emlegetni az önkielégítés bármely formájával és minden mással, legyen az a saját ujjad, vibrátor, krumpli, uborka, szeletelt kenyér és egyebek. Tök mindegy, milyen nemű felek között történik az intimitás, hiszen ott az a másik ember, őt érzed.
Kipróbálnám xD
Nagyon kíváncsivá tettetek xD
Eddig is az voltál, nem? :D A kérdésed alatt ez áll: "Félreértés ne essék, én egy kíváncsi hetero lány vagyok."
Egyébként jobb, ha tudod, 'a kíváncsi hetero' a biszexualitás előszobája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!