Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Lányok, más is van úgy azzal,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, más is van úgy azzal, hogy nagyon nehezen oldódik fel szex közben?

Figyelt kérdés
Nálam ez kapcsolaton belül és egy két kaland során is megmutatkozott. Volt, mikor nagyon sokat ittam és fesztelenné váltam, de ez pedig a szeretkezés minőségére ment rá. Sokkal tompább, érzéketlenebb is ilyenkor a test. Nem tudom, hogyan oldhatnám fel ezt. Nem szégyenlem a testem részeit. Valójában meg megvagyok elégedve a külsőmmel, de mégis borzasztóan feszengek. Persze ez nem csak szex közben jellemző rám. Egyébként örömet szerezni szeretek a másiknak, de ha fogadni kell, akkor bekapcsol egyfajta megfelelési kényszer, hogy most produkálnom kéne valamit.. Más is van így ezzel? Nálatok mi az oka? L

2018. nov. 16. 09:30
 1/2 anonim ***** válasza:
Mégis mit kéne produkálnod? Maximum hangeffekttel azt, hogy mennyire élvezed, de az sem kötelező. Legyél egy kicsit önzőbb.
2018. nov. 16. 15:30
 2/2 anonim ***** válasza:
Igen, en is nagyon gatlasos vagyok. A legutobbinal is ez volt. Nem ment. Pedig szerettem a lanyt. Jo, azert volt, mert tudtam, hogy massal is ismerkedik . Es nagyon szarul esett.
2018. nov. 17. 08:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!