Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Más lánynál is ilyen nehezen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más lánynál is ilyen nehezen tágul a punci?

Figyelt kérdés

Új csajom van, már nem szűz, de nagyon nehezen indulunk az elején, olyan hogy is mondjam, hiába nedves neki mégis nagyon feszít és tényleg iszonyatosan szűk, viszont rajta is látom, hogy nem teljesen élvezi. Volt is hogy megálltam, de kérte hogy folytassam és beszéltünk is erről mondta, hogy 'nem kimondottan fáj az elején igazából csak kellemetlen' de amint megszokja utána már jó érzés és ez egy kis szenvedést megér.

Hát nem tudom.. engem nem győzött meg, ezért próbáltam sokkal jobban felizgatni előtte, és hosszabb előjátékot is csináltam neki, sőt, volt, hogy el is élvezett mielőtt betettem volna neki de akkor is pont ugyanezt tapasztaltam, ráadás ő maga kérte, hogy tegyem már be neki mert sok volt már a nyalakodásból.. :D

Tehát kíván és fel is van izgulva, de mégis kellemetlen az eleje.

Más lányokkal akikkel eddig lefeküdtem nem volt ilyen tapasztalatom, legalábbis se nem láttam rajtuk, se nem mondták. Plusz, tényleg nem vagyok az a durr bele típus, szeretem keményebben csinálni, de azért vigyázok arra akivel vagyok, főleg az elején..

Szóval igazából az a legnagyobb baj, hogy engem zavar a dolog, mert nem szeretnék kellemetlenséget sem okozni neki és nem tudom miként változtathatnánk ezen..

Összegezve amint írtam a nedvességgel nincs gond, úgy gondolom az előjátékkal sincs, és kíván is, orgazmusa is van szinte minden együttlétnél.. de az elején mégis kellemetlen számára.

Tényleg nem tudom mit csinálhatnék másként? Már arra is gondoltam, hogy esetleg ez teljesen normális érzés egy nőnél? De hát, azért csaknem normális ha kellemetlen..

Szóval lányok, kélek segítsetek!

2018. jún. 2. 10:47
 1/7 anonim ***** válasza:
86%

Nekem is kellemetlen az elején mikor a barátom beteszi, feszít és picikét fáj, de néhány pillanat és mozdulat után nagyon élvezem.

Szerintem normális hogy ki kell tágulnia a méretedhez, akármekkora is. Ne vedd zokon tőle ezt, ez csak biológia.

2018. jún. 2. 10:54
 2/7 anonim ***** válasza:
84%

Nagyon rendes tőled, hogy ennyire figyelsz a partneredre. Ritka nagy kincs. Ahogy olvasom, a kommunikációval nincs gond, tudtok erről nyíltan beszélni. Ez fontos, úgyhogy ezt a jó szokást mindenképpen tartsátok meg.

Szerintem az előjáték során ujjazd is a lányt. Erről nem írtál, ezért gondolom, hogy nem szoktad csinálni. Nyalás közben is ujjazhatod. Először csak eggyel, majd kettővel, és ha az sem fáj neki, próbáld meg hárommal. Így talán mire a behatolásra kerül a sor, kitágul valamennyire. De az is lehet, hogy ő ilyen típus, ennyire szűk. Idővel hozzád fog szokni.

Ha kéri, hogy hagyjátok abba a szexet, mert fáj, semmiképp se éreztesd vele, hogy ez neked mennyire rosszul esik, mert azzal azt fogod elérni, hogy még idegesebb lesz szex előtt, hogy fájni fog vagy nem. Ő mindenképpen legyen mindig kielégítve. Gondolom, ő is figyelmes, így te sem maradsz orális kényeztetés nélkül. Ha a szex fájdalmas, maradjatok a pettingnél. Legyél vele türelmes.

Nekem is gyakran fájt a behatolás, még évekkel a szüzességem elvesztése után is. Valószínűleg volt bennem egy belső feszültség, nem tudtam teljesen elengedni magamat. Pont ezért fontos, hogy a férfi legyen megértő.

Sok sikert!

2018. jún. 2. 10:54
 3/7 anonim ***** válasza:
26%

A problémát az jelenti, hogy nem illetek össze méretileg.

A lány túl szűk, te meg túl nagy vagy neki - sajnos ez van és hiába erőlteted, soha nem fogja igazán élvezni veled a dolgot, persze megjátszhatja, de szerintem nem érdemes erőltetni....

2018. jún. 2. 10:55
 4/7 anonim ***** válasza:
75%
Utolsónak van némi gubanca fejében. Az baromi ritka, hogy méretileg ne passzoljon 2 ember. Majd szépen apránként kitágul a lány a te méretedre és pont neked való lesz.
2018. jún. 2. 11:22
 5/7 anonim ***** válasza:
32%
Vannak ilyen lányok, kicsit lassanban indul az eleje, de szerintem nincs ezzel gond. Milyen vastag a farkad? Átlagos?
2018. jún. 2. 11:26
 6/7 A kérdező kommentje:

2, Köszi, igyekszem.

Az ujjazással az a legnagyobb baj, hogy csak két kezem van, és így is annyi erogén zónája van egy nőnek amink annyira jó szépen végigzongorázni nyalás közben.. kár lekötni az egyik kezem ezzel.. persze szoktam ujjazni, de alapvetően nem az a meghatározó. Ráadásul ő sincs annyira oda az ujjazásért úgy vettem észre, jobb szereti ha mindenfelé cirógatom a kezeimmel.

Persze, az természetes, hogy nem szeretném nyomás alá helyezni, hiszen se neki sem nekem nem jó ha befeszül és görcsöl.

Egyébként azért is furcsa ez az egész, mert összességében pont ő az a lány aki a legkevésbé gátlásos az ágyban azok a lányok közül akikkel lefeküdtem.. szóval nem hiszem, hogy lelki háttere lenne a dolognak.

Nekem nem túl vonzó ez a majd idővel rád tágul dolog.. Persze ha ez így normális, akkor elfogadom és nem töprengek ezen, csak hát furcsa.. persze nekem sok minden furcsa a nőkkel kapcsolatban :D nyilván másként "működtök mint mi pasi" ami egyrészt furcsa, másrészt teljesen izgató:)

Méret.. kb 4,5-4,8 cm az átlag gumi pl kellemetlenül szorított, tehát valószínű vastagabb mint az átlagnak mondott.

2018. jún. 2. 12:05
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem is az ujjazás lenne a megoldás. Egy-két próbát megér, hátha tényleg könnyebb lenne a behatolás. 35N
2018. jún. 2. 13:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!