Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus lennék?
22 éves lány vagyok, és van pasim 3 éve.
Már egy ideje, mikor lefekszunk egymással arra gondolok közben, hogy egy lánnyal csinálom, és valami fantasztikus!!!!! Olyankor úgy elengedem magam és kikapcsol minden.
Akkor ez vitathatatlan! De hajaz a biszexualitás felé.
Kérdés az. Hogy melyik nemmel érzed jobban magad.
Csináltam már lánnyal.
És nagyon jó volt! Egyszerűen tudta magától azt hogy nekem mi a jó, és enis tudtam, hogy neki mi a jó. Isteni
Néhány srác is tudja mi a jó a lányoknak, én is megkaptam már bi lánytól, hogy ügyes vagyok.
Én csak figyelem a partner reakcióját, ami nem tetszik annyira, azt hanyagolom, ami igen, azt viszont kapja rendesen.
F
Hát nem tudom, én nem ismerek olyan leszbikust, aki egy férfihoz közelebb tudna kerülni mint egy puszi, vagy hogy megmasszírozza (hivatásszerűen, ha éppen masszőr).
Te biszex vagy. A pasid talán nem jó az ágyban, de lehet hogy csak női érintésre vágysz. Ha szereted a pasidat, akkor szervezd be valamelyik barátnőt egy hármasra. Így megkapod amire vágysz, de nem is csalod meg a fiút.
Nem bántásként, de hogy lehet az, hogy valaki saját magáról nem tudja eldönteni mi az ami izgatja?
Ez alapján be tudod magad sorolni a kategóriába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!