Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Leszbikus lennék? Segítség!

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikus lennék? Segítség!

Figyelt kérdés

Nem fogok használni vesszőket elnézést de annyira össze vagyok kutyulódva hogy nem tudok erre figyelni!

Na szóval imádom a melegeket imádom az olyan könyveket animékat sorozatokat filmeket amikben vannak melegek/leszbikusok vannak meg régen csapattársam volt egy lány akire azt mondtam hogy jól nézki és hogyha fiú lennék tuti járnék vele ezért már a leszbikus vagyok kérdés egy ideje motoszkál bennem. Ma történt hogy egyik barátnőmmel aki szintén imádja a melegeket beszélgettünk és elmondta nekem hogy leszbikus persze ebből nem volt gondom inkább örültem hogy elmondta na de mivel fiús ezért eleinte fiunak hittem és ő róla is huu de járnék vele véleményem volt és mikor megtudtam hogy lány nagyot néztem és elnyomtam minden érzést na de nagyon jóban lettünk és most hogy így bevallotta nem tudom megint felmerült bennem ez a kérdés és légyszi segítsetek!

Ui:elnézést tényleg az írás jelek hiánya miatt

Bocsi ha nagyon kacifántos a sztori csak borzasztóan meg vagyok zavarodva

18/l

2017. nov. 3. 21:32
 1/5 anonim ***** válasza:
Fiukhoz hogy viszonyulsz? Az is fontos.
2017. nov. 3. 21:53
 2/5 anonim ***** válasza:

Nyugi van!Nem történt semmi tragédia.:)

Fiúnak nézted,szóval NEM mint lány tetszett meg.

Lehet,hogy biszexuális vagy,(meg még rajtad kívül millió 1 ember),de akkor sincs semmi gáz.

Ha a fiúk is bejönnek szexuálisan,akkor biztos,hogy nem vagy leszbikus.

2017. nov. 3. 21:53
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitok! Hát a fiúk is vonzanak de most ettől az új érzéstől teljesen meg vagyok zavarodva
2017. nov. 3. 22:38
 4/5 anonim ***** válasza:

Ez természetes,hogy most nem tudod ,hogy mi van.:)

Majd kialakul,lényeg,hogy azt tedd,amire vágysz.

2017. nov. 3. 22:56
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Mit keres egy homofób a leszbikus kategóriában? Direkt hergeli magát? :D
2017. nov. 4. 08:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!