Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Ti milyen nőkről szoktátok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti milyen nőkről szoktátok azt gondolni, hogy ő biztosan leszbikus?

Figyelt kérdés
Most a nagyon leszbi, fiús lányokon én is látom, de pl egy nőies nőről hogy mondja meg bárki is, hogy az? Megfordítva a kérdést nőies nőként, hogyan lehet jelezni, hogy érdekelnek a lányok?
2018. nov. 23. 14:31
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
87%
Nem találkoztam még nőies leszbikussal. Akiket ismertem mind tipikus tomboyok voltak, rövidebb haj, fiús öltözködés, srácokkal nagyon közvetlen haverkodás (de érezhetően fiús módon).
2018. nov. 23. 14:54
 2/11 anonim ***** válasza:
Én pl fiús lány vagyok, de nem vagyok leszbikus. Csak simán szeretem ezt a stílust. Miért kell egyből a külső alapján megítélni bárkit is?
2018. nov. 23. 15:25
 3/11 anonim ***** válasza:
65%
Fogják egymás kezét és úgy sétálnak...egyébként szerintem szinte semmiről.Nos én csak azt tudom mondani amit férfikén szoktam...első körben mikor összekerültök kell a közös hangulat és utána el kell ejteni kis infó morzsákat...aztán vagy veszi a lapot vagy nem és úgy kell tovább sakkozni.Pl ugye a bókok...nézni kell hogyan reagál rá...mint barát vagy mint esélyes valaki?Persze csak finoman kell tapogatózni...bár nem tudom ez mennyire lehet releváns de én úgy állok hozzá hogy ők is emberek és ők is nők...nem hiszem hogy akkora különbség lenne.De a tévedés jogát fenntartom.
2018. nov. 23. 15:27
 4/11 A kérdező kommentje:
Jó, de nőies nőként, hogy lehet úgy bókolni vagy ismerkedni, hogy értse, hogy nőként bejön nekem szexuálisan is? 😃
2018. nov. 23. 15:38
 5/11 anonim ***** válasza:
94%
Én azokról, akik nem tetszenek :D Akik tetszenek tuti heterók.
2018. nov. 23. 19:13
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Én valahogy megérzem:D. Elég jó a gay-radarom.
2018. nov. 23. 21:39
 7/11 A kérdező kommentje:

Oke. Felteszem megint máshogy a kerdest. Hogy tudom beindítani más gay radarját??:D Hogy kell a nok érdeklődését felkelteni? Ebben tudnatok segiteni? Vagy sehogy? Minden leszbi szingli marad??:D

Koszi!:D

2018. nov. 23. 21:52
 8/11 anonim ***** válasza:
igazából úgy, mint egy heteró kapcsolatnál,csak te lánnyal flörtölsz. mosolyogsz neki, kedves megjegyzéseket teszel, ha van kiszemelted. ha nincs, akkor meg lehet úgymond apró jelzéseket hordani, nekem például van egy vastag ezüst gyűrű a bal hüvelyujjamom, többen is rákérdeztek már miatta.
2018. nov. 24. 06:36
 9/11 anonim ***** válasza:
hüvelyk:):):)
2018. nov. 24. 06:37
 10/11 anonim ***** válasza:
0%

A "nagyon tomboyok" általában nem leszbikus nők, hanem transznemű férfiak, akiket csak a buta/tájékozatlan emberek említenek egy lapon a leszbikusokkal.

Amúgy ha pl.meghívsz kettesben vacsorázni egy nőt azzal "jelzel" neki.

2018. nov. 24. 09:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!