Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti milyen nőkről szoktátok azt gondolni, hogy ő biztosan leszbikus?
Rólam sem tudja senki, hogy vonzanak a lányok. Nagyon megtetszett egy lány és volt egy sanda gyanúm,érzésem, hogy a nőkhöz is vonzódik. Néha egymásra néztünk és mosolyogtunk, de ennyi. Aztán egy ürüggyel ráírtam facebookon és azóta beszélünk. Nagyon sok a közös bennünk, s beigazolódott amire gondoltam, vonzzák a nők is.:D
Én úgy próbáltam tudtára adni, hogy tetszik nekem, hogy figyeltem rá, rögtön válaszoltam az üzeneteire, mindig meghallgattam, néha kétértelműen beszéltem vele, bókoltam neki, megzenésítettem egy róla szóló versemet, mikor nálam aludt ágyba kapta a kávét, elhívtam moziba, színházba, stb. Ja és azt is elmondtam neki, hogy nagyon megfogott benne valami az első perctől kezdve.
Szóval kommunikálj, mosolyogj, küldj jelzéseket felé, kerülj közelebb hozzá!!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!