Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Beleszerettem egy heteró lányba.!
Beleszerettem egy heteró lányba aki ráadásul az osztálytársam.
Fogalmam sincs mit tegyek..
Most nem vagyok suliba egyéb okok miatt, de nagyon hiányzik...
Mit kéne tennem?
(19/L/L)
(Trollokat lepontozom!)
Tuti az. Másnál ránézésre tudom hogy leszbikus. Vagy lehet jól rejtegeti, de volt fiúkkal.
Igazából én sem vállalom fel, de akkor sem rejtegetem.
Próbálj róla informálódni. Mert lehet hogy ő rajta nem vehetők észre bizonyos jelek. Nagyon sok biszex lány. Sokszor csak a hetero arcát mutatja meg a külvilágnak. Mert ez a "normális" és elfogadott.
De azt a lehetőséget sem zárhatod ki.Hogy ő már eljátszott a gondolattal,csak bizonytala.
Nem tudom, lehet hogy tényleg ez a helyzet..
De honnan tudjam meg hogy biszex? Nyilván az én szerencsémhez hasonlítva tuti hogy csak a pasik játszanak nála..
Nagyon egyszerű!
Természetesen úgy nem mehetsz oda. "hogy helló szia beszélünk a nemi identitásokról" Ezt ne vedd magadra! Csak egy szélsőséges példa volt.
Kezdjetek el beszélgetni. S tereld el a témát ilyen irányba. Hogy "Áh hülye pasik,tralllala". Vagy "Mutatsz egy képen egy leszbikus lányt random. S megkérdezed tőle hogy ez a lány szerinted szép? Persze ő nem tudja hogy milyen a lány.S te ekkor beljebb viheted a témába. S rákérdezhetsz hogy te tudnál egy ilyen szép lánnyal együtt lenni? Tralllala,s így tovább.
Valahogy így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!