Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem egy hetero lányba, mit csináljak? 25L
Figyelt kérdés
Biszexuális vagyok és most beleszerettem egy hetero lányba.
Minden nap csak arra várok hogy beérjek dolgozni és láthassam.
Egyszerűen mindenben tökéletes számomra. Nem tudom hogy felejtsem el
2018. máj. 17. 18:01
1/4 anonim válasza:
Én elkerülném a helyedben. Minél többet beszélsz vele, annál jobban fog fájni hogy nem viszonozza az érzéseidet.
2/4 anonim válasza:
Ha hetero akkor semmi gond,mert úgy soha nem fog veled összejönni.
3/4 anonim válasza:
Próbálj hozzá finoman közeledni.Nekem már több heteró nővel is volt kapcsolatom,nem lehetetlen amiatt,hogy most heteróként definiálja magát.Lehet te olyamit fogsz kiváltani belőle amit eddig még nem érzett. Ez a jobbik esett.
Rosszabb esetben majd lassan kiábrándulsz belőle attól, hogy látod a közönyét,érzed hogy hideg,távolságtartó feléd.Egyszer szabály szerint megutáltam a lányt aki addig tetszett,miután láttam pasival.Pedig nem hittem volan hogy ilyen hamar és ilyen könnyen túl leszel rajta:-)
4/4 anonim válasza:
Tényleg kétesélyes a dolog. Viszont azt is megteheti,hogy csak húzza az agyad. Vagyis,ha tudja,hogy bejön neked,akkor direkt játszadozik,elhúzza előtted a mézes madzagot,aztán rideg lesz,s távolságtartó,te összetörsz újra és újra és a ráadás,hogy ha jó viszonyban vagytok még hallgathatod azt is,h milyen jó a kapcsolata a pasijával. Nálam ez megy jópár éve. Vigyázni kell. Ha még nagyon az elején jársz,s nem estél bele teljesen,mentsd meg magad és engedd el nagyon gyorsan,mert ha nem jön össze,te csak sóvárogsz utána,szenvedsz ő jót mosolyog az egészen és ki is élvezi a helyzetet. Tapasztalatból mondom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!