Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem egy lányba, aki párkapcsolatban van, hogyan űzzem ki a fejemből?
Boldog kapcsolata van 2 éve, velem is nagyjából 2 éve ismerkedett meg, mai napig kölcsönös a vonzalom közöttünk , de muszáj valahogy túl tennem magam
Tudtok tanácsot adni, milyen módszerekkel tudnám elfelejteni őt ?
Megszüntettük a beszélgetést , találkozást, de nagyon gyötör a hiánya :(
Próbáltam más lányokat is ismerkedni, de nem éreztem egyiknél sem azt az érzést.
Ha kölcsönös a vonzalom köztetek, akkor akár működhetne a dolog, lehet hogy kicsit tökösebbnek kéne lenned.
Vagy attól még hogy van barátja az nem jelent semmit.
Igazából az a kérdés, hogy mennyire nagy a szerelem a barátjával. Ha állandóan mondja, hogy milyen jól elvannak, akkor lehet felejtős, de ha úgy veszed le, hogy köztünk nem minden olyan perfekt már, vagy panaszkodik a kapcsolatáról, akkor mindenképp érdemes bepróbálkoznod. Megpróbálhatsz közeledni hozzá, aztán ha már meglenne a szikra, de a barátja miatt eltol, akkor megpróbálhatod őszintén elmondani, hogy megérted hogy van barátja, de ennek ellenére úgy érzed, hogy működhetne köztetek a dolog. Persze benne van a pakliban, hogy nem jön össze, de akár össze is jöhet a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!