Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan felejtsek el egy hetero lányt, akibe beleszerettem?
Figyelt kérdés
2017. júl. 8. 18:43
1/13 anonim válasza:
Fogadd el,hogy nem a lányokhoz vonzódik,tartsd tiszteletbe,és kívánj neki sok boldogságot. Idővel túl leszel rajta,és ha tényleg szereted,akkor örülni fogsz majd,ha boldog lesz. Ez van.
2/13 A kérdező kommentje:
Azt kérdeztem, hogyan felejtsem el, nem azt, hogy hogyan érjem el, hogy viszonozza az érzéseimet. -.-"
2017. júl. 8. 20:20
3/13 anonim válasza:
Te pedig,szerelmes leszel,egy sokkal jobb lányba,akivel sokkal boldogabb leszel,mint vele lettél volna!
Véletlenek nincsenek,mindennek oka van,szerintem.
4/13 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a biztatást! Ez most tényleg nagyon jól esett. :)
2017. júl. 8. 20:24
5/13 anonim válasza:
Elfelejteni,el fogod,járj el barátaiddal szórakozni,új emberekkel ismerkedni,sportolni,bicózni,társaságba,nyelvet tanulni,bármi,amihez kedved van,kezdj valamit, és érezzd jól magad ez a fontos. 3-4 hét,és túl leszel rajta.
6/13 anonim válasza:
Nagyon szívesen!
Azt csináld amit szeretnél,és boldog leszel! Ne törödj senkivel,főleg ne a társadalmi elvárásokkal! Élni jó,és csak egyszer élünk,szóval fel a fejjel,és tessék élni!!
:)
7/13 A kérdező kommentje:
Igazából már nagyjából két éve próbálom túltenni magamat rajta ^^" Biztos vagyok, hogy rengeteg nagyon kedves lány van, akivel szívesen ismerkednék, de egyszerűen nem lenne fer velük szemben, ameddig másba vagyok szerelmes. Tudom hogy nagyon ciki :/ Ha egy csinos lány lenne, elfelejteném, de a "lelkébe" szerettem bele.
2017. júl. 8. 20:30
8/13 A kérdező kommentje:
*ha csak egy csinos lány lenne
Elnézést, igy olyan, mintha lerondáztam volna :x
2017. júl. 8. 20:32
9/13 anonim válasza:
Ugyanúgy mint egy leszbikus lányt felejtenél el ha beleszeretnél -_-
10/13 A kérdező kommentje:
Nem igazán, úgyanis ha leszbikus lenne, akkor lenne esélyem nála, kimutathatnám az érzéseimet. Igy viszont képtelen vagyok magamba tartani, abban a tudatban, hogy bármit is teszek érte, mindig csak barátként fog tekinteni rám.
2017. júl. 8. 21:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!