Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Komolyan mondom akin mar van...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Komolyan mondom akin mar van 10 kilo felesleg automatikusan el kell utasitani mert kover diszno?

Figyelt kérdés
Vagy csak engem talalnak meg olyan nyomorek piszkafak akik, csakazert ram irnak hogy ezt megmondjak? Mindenkinek olyan kbszott jo alakja van???
2018. nov. 16. 09:57
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Engem csak azért "zavar" a túlsúly, mert számomra az evés nem egy központi kérdés az életemben.

Ha valaki annyira szeret enni, hogy bevállalja a túlsúlyt és azt, hogy emiatt esetleg kritikát kap, akkor az ne lázadjon.

Akinél az evés egy menekülés, vagy pótcselekvés, az gyenge jellemre vall (szerintem) Legyen annyi akaratereje, hogy azt mondja, hogy nem tömöm ki magam, és egy picit jobban odafigyelek az egészségemre.

De amúgy soha senkinek nem teszem szóvá, viszont nekem sem azok az eseteim, akiken "van egy kis plussz."

2018. nov. 17. 13:24
 12/14 A kérdező kommentje:
Ez igy van ahogy te irod kedves utolsó, rolam is hiszik azt hogy osszezabalok mindent, kozben zoldsegen es huson elek, pajzsmirigyes vagyok
2018. nov. 18. 23:03
 13/14 Spong ***** válasza:
Rajtam 20 kiló felesleg volt.80 kilóval indultam és nagy kitartással, diétával és sok edzéssel lefogytam 65 kilora, de nem azért tettem, mert másoknak nem tetszett, hanem azért, mert én nem éreztem jól magam a bőrömben.Én nem a súlyuk alapján ítélem meg az embereket.
2018. nov. 19. 19:11
 14/14 anonim ***** válasza:

tetszik, hogy sértésnek veszed ha lekövéreznek te viszont piszkafának hívod a másik oldalt, igazán szimpatikus :)

Amúgy meg nekem van ismerősöm (nő) akinek több mint 10 kiló feleslege van és van párja.

2018. nov. 20. 13:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!