Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha meleg vagyok automatikusan tehetek Magyarország
pusztulásáért, mert a párommal nem tudok szülni 2
magyart?
Haha tetszett
Kár hogy bújtatott politikai tartalom
2018. jún. 23. 12:09
2018. jún. 23. 12:39
Igen!
De nyugi, nem vagy egyedül 😃
2018. jún. 23. 12:46
Szegény Budaházy Edda nem ebben a világban él...Nyugi, az ország nem miattad fog tovább pusztulni! :)
2018. jún. 23. 13:53
Én már egy hete sírok a sarokban, és kilencfarkú macskával ostorozom szutykos hátamat addig, amíg véres nem lesz. Akkora kín, hogy én nem tehetek jó szolgálatot ennek a csodás országnak javára, és lassan ezért afrikai kannibálok fogják elfoglalni a Kárpát-medencét, amit nekünk, magyaroknak, a magyar népnek kellene. Azt hiszem, hogy nincs is értelme az életemnek. A haza mindenek előtt van, hogy is lehetne az én jelentéktelen múló életem fontosabb, mint a gyönyörteljes történelmünk. Hisz Deák, Kossuth, és Tóth Ilonka áldozata is hiába való így. Ohhhh.... Egek! Azt hiszem, hogy megyek, és folytatom tovább a sírást. :( Hozz világra még egy zsiráfot!
2018. jún. 23. 13:54
Ne add fel a reményt a férfiaknak is van joga szülni, a méhátültetést meg már csináljâk, nemsokára szerintem valósággá válik a terhes férfi.
2018. jún. 23. 14:16
Felesleges provokálni.. én sem értek egyet a videó minden elemével, ennek ellenére valós demográfiai problémákat vázolt fel. A fejlett nyugat is küzd hasonlóval, ennek ellenére itt kisebb kelet-közép európai országokba ez jobban érezteti a hatását már a mi életünkben.
2018. jún. 23. 14:37
Engedd meg, hogy "hazafias,nemzeti érzéseim" jele képpen, egy rögtönzött Haikuval válaszoljak.
Nem tudok szülni
Ki fog halni a magyar
De én teszek rá. :)
2018. jún. 23. 17:12
Milyen meglepő, ha élhetetlen országot építünk, az emberek lelépnek és nem hajlandóak ideszülni.
Érdekes módon a politikusok nem képesek ezt az aránylag egyszerű összefüggédt megérteni.
Aztán meg jönnek az ilyen hangulatkeltő videók, lassan már mindenki tehet róla, csak a politikusok nem, meg akik a közhangulatot alakítják.
2018. jún. 23. 21:25
De a jobboldal azért magyaráz hogy "há' mi élhetetlen má'? Aki nagyon akar így meg úgy meg tud élni"
Aki nagyon akar, a Gobi sivatagban is életben marad, de csak kellemesebb egy kényelmesebb környezetben.
2018. jún. 23. 22:31
Kapcsolódó kérdések: