Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lehet találni valahol Magyarországon igazán kövérebb meleg ferfiakat? 100+ kg ra gondolok.
Figyelt kérdés
2018. máj. 29. 17:53
1/15 anonim válasza:
A 100+ még véletlenül sem igazán kövér.
Mármint a 102 kilós semmiképp, a 190 kilós már valószínűleg igen.
Én ajánlanám magam, de a legutóbbi mérések alapján már csak 98 vagyok :D
2/15 anonim válasza:
#1: Azért egy alacsony srác 100kg-al már eléggé kövér.
3/15 anonim válasza:
Bármelyik társkeresőn lesznek bőven. "macis" nak mondják inkább
4/15 anonim válasza:
Vannak kifejezetten "macis" tárkeresők, de a planetromeon is bőven találhatsz.
5/15 anonim válasza:
Bármelyik társkeresőn akadnak, ami a nagyobb baj, hogy - ki tudja miért - a többség elég bunkó.
6/15 anonim válasza:
Ja, sokszor semmi önbizalmuk és ezt azzal kompenzálják hogy tök mérgező emberek.
7/15 anonim válasza:
Nekem valahogy nem lenne ezzel problémám. Akárhányszor megjelentem bármiféle internetes felületen, rögtön rám mozdult volna egy csomó, a kelleténél idősebb, szőrösebb, óvilági öltözködésű, nem éppen tetszetős arcú, "130 kiló vagyok, csak most épp 150" típusú jóember.
8/15 anonim válasza:
Hol ? Szinte bár hol ! Legalább a 2/3 -a a hirdetőknek "MACIS" vagyis nagy kövér és szőrös !
9/15 anonim válasza:
Igen, lehet.
Léteznek közösségi oldalak.
Ilyen például a
Grommr . Com
Chasabl . Com
Egyre több a magyar ezeken az oldalakon. És igazán jó lenne, ha még több magyar dagi, maci és kedvelői megismernék.
Melegmacik . Hu
10/15 anonim válasza:
Ugyan nem vagyok meleg, csak bi, és még szűz, de jelenleg 185kg vagyok.
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!