Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komolyan mondom akin mar van 10 kilo felesleg automatikusan el kell utasitani mert kover diszno?
1. +10kg pont a legszexibb, teltkarcsú alak.
2.Akik ezt írják azok nem leszbikus nők, hanem gyáva, ,nőgyűlölő lúzer pasik, akik haragszanak a világra, a nőket hibáztatják a saját nyomoruk miatt és úgy akarnak bosszút állni a női nemen, hogy ott bántják a kiszolgáltatottabb nőket, ahol tudják - de azigorúan csak interneten, kamuprofillal,élőben csicskák.
18-25 évesen még megy ez a hülyeség hogy Freja Beha köll vagy senki de aztán majd rájönnek.
Persze az igénytelenség az más kérdés lehet valaki piszkafán is gebe és edzetlen az se vonzó.
Szerintem sokkal inkább legyen rajtad plusz tíz kiló mint hogy piszkafa legyél.
#2es :D
2.Te meg mindenkit gyűlölsz aki nem teljesen úgy gondolkodik mint te, azok már biztos hogy lúzer pasik, én is mindjárt az leszek mert be mertem szólni.A kommentjeidből az jön le hogy te is haragszol az egész világra,egy jóindulatú kommentet még nem láttunk tőled, és mindezt interneten keresztül teszed.
Rajtam 30 kiló felesleg van. Bár nem vagyok leszbi, de ez olyannyira elborzasztja az embereket, mintha egy nagy púp lenne a hátamon, kelések borítanák a testem, és minden órában egy kígyó mászna elő az arcomból.
Rám se néz senki. Ha meg mégis, akkor odakiabálja, hogy okádék disznó. Holott a pajzsmirigyem betegsége miatt vagyok kövér. Szinte egész életemben diétáztam, és csak szinten tartani tudom magam, lefogyni nem megy
Az emberek nagy részének az a boldogság az életében, ha beszólhat másnak, és fájdalmat okozhat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!