Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti élvezitek a szexet, azzal akibe nem vagytok szerelmesek?
Figyelt kérdés
Ha volt már ilyen tapasztalatok, amikor nem szerelemből, hanem pusztán csak testi vonzalomból feküdtetek le egy nővel, akkor az milyen élmény volt? Hogyan éltétek meg? L2018. nov. 15. 07:50
1/9 anonim válasza:
Volt,jó volt!! Szerelmesnek lenni minden màsban megnyílvánul, a szex ösztön
2/9 anonim válasza:
Nálam ez azért érdekes, mert érzelemmentesen eddig csak tapasztalatlan nőkkel feküdtem le és az nyilván nekik nagyobb élmény. Ettől függetlenül örömet okoz, ha látom, hogy élvezik az újdonságot, amit nyújtok.
3/9 anonim válasza:
élvezhető, ha közben érezteti, hogy vonzó vagyok, és olyan szexis az egész
4/9 anonim válasza:
Volt egyszer-kétszer tapasztalatom olyan nőkkel, akikbe nem voltam szerelmes, de hozzá kell tenni, hogy màgnesként vonzottuk egymást, és ha több idő van, jobbak a körülmények mibdkettőbe belele tudtam volna szeretni. Nem volt rossz, de nem is ugyanaz mintha szerelemből történne. Olyannal nem mennék bele aki iránt ilyen fellángolás-félét sem érzek. Úgy elèg vacak lehet.
5/9 anonim válasza:
Nem volt olyan jó, már csak azért sem mert nem passzoltunk egymáshoz szexuálisan, és nagyon kezdő volt (hosszú köröm) Hogyan éltem meg? Leginkább önzően, meg néha kicsit ez a ,,na jó, tudjuk le". Szóval nem köszönöm szépen. Többet szerintem nem.
19/L
6/9 anonim válasza:
Az izgat fel a legjobban ha szerelmes vagyok a másikba.
Ha nem, max csak vonzódom, az semmilyen élvezeti értéket nem nyújt, csak két hús egymáshoz dörgölése.
Bár ehhez kellett pár alkalom hogy rájöjjek.
7/9 anonim válasza:
Mostanság csak úgy szexelek,hogy egyikbe se vagyok,de jó velük.
8/9 anonim válasza:
Előző kommenteket nem hiszem hogy nő írta volna..
9/9 anonim válasza:
Nem tudnék olyannal szexelni,akiben nem vagyok szerelmes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!