Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, nők! Nektek hány évesen volt az első komolyabb szerelmetek? Hány éves volt akkor az illető lány/nő, akibe szerelmesek lettetek? Az első plátói szerelemre gondolok, nem a legelső kapcsolatra, ahol esetleg megvolt a szerelem is!
Figyelt kérdés
LESZBIKUS KATEGÓRIA!
Előre is köszönöm a válaszokat! :)
Leírom majd én is,ha valakit érdekel. :D
2018. máj. 1. 14:09
3/17 anonim válasza:
Én 14, ô 13. Te is írhatod kérdezô. :D
4/17 anonim válasza:
Az első,akibe szerelmes voltam 15 évesen volt,a lány a 20 körül,nem volt semmi belőle,amúgy sem volt olyan komoly mint ami ek akkor éreztem,mindössze kamaszos fellángolás.
Az első valódi,őszinte szerelmemmel 27 évesen találkoztam,ő akkor 32 volt.
29/N
5/17 anonim válasza:
Én 14 ő is annyi volt,tavalyi évben. Most nagyon hiányzik valaki már. ... 15/L/L
6/17 anonim válasza:
Nagyon sok plátói szetelmem volt de az első lányt akit igazán szerettem is 17 évesen ismertem meg ő 21 volt akkor. 1 év kellett hogy kiherjem de akkro is csak azért mert beleszerettem másba, vele meg másfél év után most jöttünk össze. :) Ő egy hónappal fiatalabb nálam amúgy
7/17 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigieket még egyszer! :) Még írjatok légyszi!
Hát... én a többiekhez képest nagyon durva leszek. :D Nekem az első 11 évesen volt,és a nő akkor volt körülbelül 48.Tartott pár évig.Gondolom így senki nem volt,mint én. :D Ha igen,írja meg! ;)
2018. máj. 1. 15:30
8/17 anonim válasza:
#6 vagyok. Olyan nekem is volt szerintem már 11 évesen de talán még korábban hogy odavoltam felnőtt nőkért valami miatt, de az tényleg csak plátói szerelem volt, nem igazi érzelmek.
9/17 anonim válasza:
#1 vagyok. Nálam azóta tart ez a szerelem,s idén 5. éve már. De semmi esély rá,mert hetero.
10/17 anonim válasza:
Én 16 voltam, amikor beütött az első olyan, amit már semmiképp se mondanék fellángolásnak. Most 19 vagyok. Nem tudom, hogy valaha is el fogom-e felejteni, de az tény, hogy erős hatással volt rám, és ha éltetném, akkor a mai napig élne. Múltkor kicsit többet gondoltam rá: visszautaztam az időbe, és amikor láttam őt a jelenlegi barátnőjével, utána mentem, hogy megnézzem merre mennek. Ennyi elég is volt ahhoz,hogy amikor egyszer láttam valakit aki hasonlított rá,akkor a gyomrom egyből összerándult. Hozzáteszem, van egy jelenlegi szerelmem is. De nem hiszem hogy elkezdenék vele egy kapcsolatot, ha azt mondaná 3 év után, hogy próbáljuk meg. Bár a jó viszony vele tény, hogy hiányzik. Csak a jó viszonnyal együtt jönne a szerelem is, és azt nem akarom, mert akkor már két viszonzatlant kéne megélnem :'D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!