Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Csajok, nők! Nektek hány...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, nők! Nektek hány évesen volt az első komolyabb szerelmetek? Hány éves volt akkor az illető lány/nő, akibe szerelmesek lettetek? Az első plátói szerelemre gondolok, nem a legelső kapcsolatra, ahol esetleg megvolt a szerelem is!

Figyelt kérdés

LESZBIKUS KATEGÓRIA!

Előre is köszönöm a válaszokat! :)

Leírom majd én is,ha valakit érdekel. :D

2018. máj. 1. 14:09
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
40%
Ja,és am 19 éves volt a csaj. (előző voltam)
2018. máj. 1. 17:10
 12/17 anonim válasza:
12 voltam, a lány 15.
2018. máj. 2. 16:50
 13/17 anonim ***** válasza:
33%
Amugy ki az az idiota aki az osszes valaszt lepontozza?
2018. máj. 3. 10:21
 14/17 anonim ***** válasza:
80%
Olyan szerencsétlen, unatkozó valaki aki azt próbálha elérni hogy azt kérdezgesd felháborodva hogy ki pontozza le az összes választ. Szóval ne kerdezgesd csak szard le és abbahagyja.
2018. máj. 3. 10:41
 15/17 anonim ***** válasza:
Tizenegy évesen az egyik idősebb barátnőmbe (kb. Tizenhárom volt akkor).
2018. máj. 3. 22:51
 16/17 anonim ***** válasza:
18 voltam, ő akkor 30. Most 20 vagyok, és még mindig tart, két év után is, pedig soha nem lesz köztünk semmi, és már jó ideje nem is láttam, de nem valószínű, hogy valaha is el fogom felejteni.
2018. máj. 5. 15:21
 17/17 anonim ***** válasza:

16 voltam

Ő 17

Plátói volt

2019. febr. 27. 18:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!