Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nálatok a párválasztásnál mi a fontosabb? A lexikális tudás vagy az élethez való tudás/gyakorlatiasság?
Én inkább vagyok gyakorlatisabb és a tudásom is inkább arra épül, de nyilván az iskolában eltöltött évek meglátszanak .
Nem bánom ha valakinek lexikális tudása van,hiszen valahol az is hasznos, de jobb szeretem , ha inkább több a gyakorlati tudása.
Más más téren vagyunk praktikusak vagy lexikálisak. Szerintem mindkettő kell, legalábbis minimális szinten.
Hát nem tom, a csajom egyrészt rendelkezik egy csomó nörd információval, aminek gyakorlati funkciója a büdös életbe nem lesz, de őt ez boldogítja, úgyhogy hajrá, én is tudok órákat csacsogni a star trek etikai problémáiról, szóval egy szót se szólok.
Ezek nélkül nagyon uncsi lenne.
Kettőnk közül én vagyok a diplomás, de ő olvas többet, mindg tud nekem könyvet, filmet, zenét ajánlani.
De a praktikusság is fontos, mert nem vagyok az anyád :P
Nem bírom az ilyen elefántcsont toronyba zárt királylányokat, egy szint szvsz ebből is kell. Az más kérdés, hogy más és más az, ami nekünk egyszerű. Én pl. ösztönösen jobban tudok sütni, csak úgy hasraütve dobok össze elég jó kajákat, ő csak követi a receptet de valahogy nem igazán lesz jó. Na de ha le kell menni a boltba, akkor tuti hogy ő az aki effektívebb, gyorsabb és úgy általában jobban csinálja a bevásárlást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!