Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs párod?
Figyelt kérdés
Úgy veszem észre, vagyunk egy páran az oldalon, a kategória böngészői között, akik egyedülállóként tengetik mindennapjaikat. Érdekelne, kinél miért van ez így.
Szakítás után vagy/nem találtál megfelelő lányt/nem szeretnél most párkapcsolatot vagy valami más áll a háttérben?
Kort is írjatok, ha kérhetem! :)
2018. nov. 4. 15:08
11/19 anonim válasza:
Mert engem nem kaphat meg akárki
12/19 A kérdező kommentje:
#11: Akkor te még a páratlanok között is páratlan vagy!
2018. nov. 4. 22:40
14/19 anonim válasza:
Mert a gyakoris elkèpzeléssel szemben az embernek nem kell minden áron kapcsolatban lennie. Jót tesz néha ha egyedül van az ember és törödhet magával,feltöltődhet egy kicsit, persze itt senki sem értékeli a magányt,mindenki azon marja magàt hogy miért nincs valaki...Pedig aki egyedül boldogtalan az kapcsolatban is boldogtalan lesz, mivel ez szemléletmód kérdése
15/19 anonim válasza:
Sok dolgot tisztaznom kell mabamban, eleg sok csalodas ert, mindog olyan kellett, akinek en nem stb. Nekem csak ugy az alkalmi nem megy, tapasztalat. Melora koncentralok. Tervezem a jovomet. Majd ha lesz lesz, ha nem allor elleszel egyedul is. Koltozest tervezek majd a kozeljovoben, hatha valtozik vmi. Nagyon nem vavyok egyszeru eset. 26/L
16/19 anonim válasza:
Én egy három hónapja szakítottam nagyjából és eddig nem is gondoltam a párkeresésre akkorát csalódtam. Jó volt kicsit egyedül lenni tisztába jöttem önmagammal és inkább a családomra koncentráltam. Nagyon is osztom azt a véleményt aki írta ha egyedül boldogtalannak érzed magad ez kapcsolatban se lesz másképp. Viszont nagyon nehéz ismerkedni. 30/L/L
17/19 anonim válasza:
Akinek lenne kedve ismerkedni irjon nyugodtan! 26/L/L
18/19 anonim válasza:
kevés lány jön be nekem, mindig magasra teszem a mércét, és nem adok lejjebb sajnos.
itt kép nélkül nem szeretek ismerkedni.
24 LL
19/19 anonim válasza:
Adom az utolso válaszat. Sajnos én sem szoktam lejebb rakni a mércét. Inkabb addig leszek egyedul meg nem talalom meg szamomra a tökéletest
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!