Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs párod?
Figyelt kérdés
Úgy veszem észre, vagyunk egy páran az oldalon, a kategória böngészői között, akik egyedülállóként tengetik mindennapjaikat. Érdekelne, kinél miért van ez így.
Szakítás után vagy/nem találtál megfelelő lányt/nem szeretnél most párkapcsolatot vagy valami más áll a háttérben?
Kort is írjatok, ha kérhetem! :)
2018. nov. 4. 15:08
1/19 anonim válasza:
Mert kiállhatatlan vagyok🤗
Bárkit aki esetleg megkedvelne képes vagyok elűzni magamtól
2/19 anonim válasza:
Nincs szerencsém és nem tudom hogy hol ismerkedjek
3/19 anonim válasza:
Nem nagyon tudok hol ismerkedni és mellette még ritkán érzek bárki iránt többet :) Online leginkább csak a szemetet fújja össze a szél, élőben meg sajnos pont nőkről nem tudom megmondani, már akiről nem üvölt persze, hogy vonzódik-e a nőkhöz :D nevetséges, mert srácoknál meg simán riaszt a gaydar, olyannál is, akiről aztán tényleg nagyon nem legvágós, d hát azzal meg leszbikus nőként igazán sokra megyek... :'D
4/19 anonim válasza:
Nem volt szerencsém eddig. Nem tudok hol ismerkedni és még elég fiatal vagyok (16) :D
5/19 anonim válasza:
Ismerkedtem volna, de senki nem lakik Egerben, vagy a környékén. Így eddig emiatt nem.
6/19 anonim válasza:
Jó pár évvel ezelőtt volt egy barátnőm, akivel másfél év után szét mentünk. Azóta volt hogy aktívan, volt hogy kevésbé aktívan online és élőben is próbáltam ismerkedni, barátkozni hasonszőrű társaimmal. Úgy alakult, hogy csak egy két egyoldalú kalandba és egy nem működő, szexuálisan szintén egyoldalú viszonyba sikerült belebonyolódnom. A volt barátnőm óta nem okoztam senkinek sem örömöt és ez egyre jobban hiányzik.. 23/L
7/19 anonim válasza:
Az èn esetemben mindig az van, hogy heterókba szeretek bele, remènytelenül... 26L
8/19 anonim válasza:
Azthittem ha pestre költözök jobb lesz, nem... Aki esetleg megtetszik megkaphatatlan... :'(
9/19 anonim válasza:
A mázli nem talált még meg, meg aztán 18 évesen, semmivel nem vagyok elkésve. Majd eljön az én időm is.
10/19 anonim válasza:
Nem találtam megfelelő lányt. Ismerkednék de a közvetlen környezetemben nem ismerek más leszbikus lányt -.-
Bács-Kiskun megyei és környékén élő szingli leszbikus lányok, ha van kedvetek ismerkedni írjatok bátran! :D 24/L/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!