Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha épp nincs párod akkor bonyolódsz pusztán szexuális kalandokba?
Nem. Inkább azokat szeretem, amikor összejárunk valakivel hónapokig.
A két legutóbbi ilyen "kapcsolatom" közül az egyik 4 hónapig, a másik 2 hónapig tartott. Találkozó hetente egyszer-kétszer, amibe néha lazán belefér ott alvás is. Alkalmanként 2-3 orgazmus, plusz ölelés, bújás, csók, simogatás ugyanúgy, mert ezekre is van igényem.
De ilyet, hogy tudom hogy valaki csak pár dugást akar, azt' jó' van, azt nem tudom elképzelni.
Én elég egyedi módon állok ezekhez: vagy egyéjszakás kaland, vagy párkapcsolat. Szexkapcsolat, "összejárós" nálam nem jöhet szóba, mert utálom, ha valakinek csak azért/akkor jutok eszébe, mikor épp szexelhetnékje van.
Amúgy igen, csak akkor van kalandom, ha szingli vagyok.
21L
Nyitott vagyok az ilyenre. Első válaszoló már írta. Nekem fontos a csókos ölelkezős összebújós dolog. Nem csak a szex van fókuszban. Az ottalvás is simán játszhatna. Csak sajnos nem találok ilyen embert.
24f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!