Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol ismerkedhetnék?
27 éves Komárom Esztergom megyei lány vagyok. Már 1 éve szingli és most érzem azt, hogy jó lenne már egy kapcsolat. Szeretnék már nagyon valakiről gondoskodni, valakit szeretni.
Az a helyzet, hogy ez alatt az egy év alatt volt 2 ember akiért odáig voltam, de sajnos mindketten 100%-ig heterok voltak, így sajnos ezekből nem lett semmi. (Az előző két párkapcsolatom egyébként meglepő módon olyan lányokkal volt akik heteronak hitték magukat, de végül sikerült őket elcsábítanom.. 😊).
De a lényeg, hogy itt vagyok 27 évesen, szeretnék már valakit, de nem tudom, hogy hol és hogyan ismerkedhetnék? Próbálkoztam személyesen, de ugye egyrészt aki nekem bejött az vagy full hetero volt, vagy épp nem, de nem találtam vele a közös hangot, vagy túl messze lakott, ha internetes ismerkedésről beszélünk… Most már egy év után jó lenne egy kapcsolat.
Ti, hol szoktatok ismerkedni leszbikus lányok? Mennyire nehezen találtatok párt?
27 éves Komárom-Esztergom megyei lány
Üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!