Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Somogy megyében ismertek valami kávézót vagy nem tudom mit ahol a lányok a lányokkal ismerkedhetnek?
Esetleg van ilyen rendezveny? Tudom hogy unjátok az ilyen jellegű kérdéseket de szeretnék én is a környezetemben személyesen ismerkedni.
Köszönöm a valaszokat.:)
Dehogy vannak "mindenütt" leszbikusok...
Biztos nem vállalják fel magukat egyetlen olyan kávézóban, vagy egyéb helyeken, ahol szinte 100%-ban hetero emberek vannak, ugyanis nem minden leszbikus meri felvállalni szexuális hovatartozását.
Ha lennének sem biztos, hogy kézen fogva ülnek egymás mellé/szemben és nem csókolóznának.
Kérdező, nem csak "beégnél", hanem biztosan kapnád a megjegyzéseket, ha nem is hallhatóan, de a hátad mögött biztosan kibeszélnének.
Ha lenne párom, én biztosan nem vállalnám fel sehol sem, még otthon sem biztos.
Ha elhívnám mi hozzánk a páromat, biztos nem úgy mutatnám be szüleimnek, hogy "ő itt a párom"...
Isten ments!
Hazudni is tudni kell :D
Azt mondanám szüleimnek, hogy a "legjobb barátnőm a suliból" :D
Ennyi :D
Amúgy meg 17 leszek júniusban... ^_^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!