Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ennyire gyűlölködők manapság a leszbikusok?
Nem tagadom néha szoktam leszbikus kérdéseket olvasni.
Nincs ennek különösebb oka. Nem válaszolgatok össze- vissza. Nem szoktam nőnek kiadni magam. Egyszerűen csak olvasgatok. Ennyi.
S tapasztalom ezt az elképesztő gyűlöletet, amit egyszerűen nem tudok hova tenni.
Én kis naiv azt gondoltam az még érthető, hogy a mai leszbikusok jórésze egyszerűen azért lett leszbikus, mert meggyűlölte a férfinemet. Ez még érthető és világos!
De az, hogy a magát biszexnek valló lányt is ennyire gyűlölik a leszbikusok, az számomra elképesztő!
Miért? Csakmert azelőtt volt egy élete? Képzeljétek mindenkinek volt egy élete előtted.
Manapság már nagyon nehéz szűz lányt találni. Sőt! Nagy az esély rá, hogy az a leszbikus, aki csak azért eldob magától egy lehetőséget, mert a lánynak, aki tetszik azelőtt volt egy élete…
Hát ilyen hozzáállással jó eséllyel még 40 évesen sem lesz senkije. Megkeseredett nő lesz az ilyenből, a saját hülyesége miatt…
És ott van a másik dolog!
Ahogy mondtam, nem válaszolgatok össze- vissza. De néha mégis megesik, hogy olyan kérdésre bukkanok, ami válaszra érdemes, ezért válaszolok.
Számomra olyan nem létezik, Hogy csak és kizárólag hetero, vagy biszex vagy leszbikus kérdés. Ha tudok rá válaszolni, akkor megteszem. Vagy épp én kérek tanácsot… igen akár leszbikustól vagy meleg vagy biszex pasitól…
Mégis megkaptam már, hogy hogy képzelem én, hogy leszbikus kategóriába pasiként írni mertem. Holott az adott kérdésnek köze nem volt ahhoz ki kivel bújik ágyba.
Tahát a lényeg, két kérdés! Miért fröcsögnek gyűlölettől a leszbikusok, ha egy lány vállalja, hogy ő azelőtt volt már férfival? És miért fröcsögnek a gyűlölettől, ha felteszek egy kérdést vagy válaszolok, holott heteró férfi vagyok…
Erről beszélek! Erről a szűklátókörűségről! Na ugye valaki mégiscsak érti miről beszélek :)
No jó! A többség érti :)
Mindössze egyetlen ember nem érti a mondandómat. A többiek megértették! Így ez nem mondható, hogy kiutalnának innen többes számban…
Ez a nő Inkább csak jó példa azokra a nőkre, akikről beszéltem. Jól látható, hogy ezekkel nem lehet értelmesen beszélgetni! Mert minden egyes mondatokba beleköt. Ezért kellett további magyarázatokat hozzáfűzni a mondandómhoz. De rajta kívül mindenki más elsőre megértette a kérdésemet. És senki nem sértődött meg! Ezért nem értem miért mondod. hogy kiutálnának innen…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!