Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Leszbikusok, biszex lányok!...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikusok, biszex lányok! Szerintetek is sokkal vonzóbb egy női arc természetesen, smink nélkül (vagy csak kevés sminkkel)?

Figyelt kérdés

2018. okt. 24. 15:05
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
55%

Igen. Nekem pattanásokkal és bőrhibákkal és mindennel együtt is sokkal jobban tetszik egy arc smink nélkül, ha azt valóban szépnek látom. Ha pedig nem látom annak, azt sminkkel sem fogom.

L/25

2018. nov. 1. 00:52
 12/13 anonim ***** válasza:

Természetesen igen.

De kétseg kívül van igzaság abban amit a 4.valaszoló ír.

Van amikor javít.

2019. febr. 12. 00:49
 13/13 anonim ***** válasza:

Én egy más perspektívából tekintek a sminkre. Szerintem az elsődleges célja nem a "hibák" eltakarása, hanem a kreativitás és az önkifejezés.

Ezáltal kifejezetten tetszenek is a nők egy megkapó sminkkel. Én is sminkelek néha. Van amikor ilyen, van amikor olyan kedvem van. Nem zavar, ha a barátnőm egy csókkal elmaszatolja az arcomon a rúzsát, az sem, ha extrém mértékű sminket használ.

Az egy másik kérdés, hogy a basic lányok nem gyakran tetszenek meg, szóval az "extrém sok" sminknél én az extravagáns graphic eyelinerre gondolok, meg a sötét, vagy éppen rikító neon színekben pompázó rúzsokra és szájfényekre.

Nagyon vonzó, ha valaki kreatív és ki meri magát ilyen módon (is) fejezni. Plusz tényező, ha valaki a vélt vagy valós hibáit a művészetével "takargatja". Ennek számomra pontosan olyan szimbolikus jelentése van, mkmt annak, hogy az alkotók (a festők, nagyrészt) a "hibát" a kép odatartozó részeként kezelik, beépítik (mivel az odakent festéket nem szedheted le csak úgy a vászonról).

17/L/L

2022. dec. 22. 15:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!