Lányok, nők! Mi a véleményetek arról, ha egy természetesen szép lány piros rúzst/spirált használ?
Semmi, de nekem nem tetszene, hogy semmilyen az arca mellette. Nem kell hülyére kontúroznia magát, de egy kis BB krémet vagy színezett hidratálót tehetne fel.
Én is hordok piros rúzst, de alapozó nélkül nem tenném fel.
Miért kellene egy természetesen szép bőrre bármit is rákenni? Úgy legyen, ahogy a viselőjének tetszik.
Ha viszont az ellenkező nem tetszését kellene kiváltani, akkor érdemesebb a szemet kiemelni, a felmérések szerint az vonzóbb hatást kelt.
Szerintem nem lehet úgy öltözni minden nap hogy ahhoz menjen mindig a piros rúzs. Kivéve ha minden nap feketében és fehérben jár az illető.
Attól is függ hogy hogy áll neki a sötét rúzs. Például nekem vastagabb szám van és eszméletlen hülyén áll minden szín a számon, ezért csak natúr szájfényt szoktam használni.
Szerintem a piros rúzs a vékony szájú nőknek áll igazán jól, akiknek szép fehér foguk van.
Amúgy inkább alkalminak tartom, mint hétköznapinak, mert elég feltűnő a mindennapokban.
Első vagyok, egyrészt, aki azt mondja, hogy károsítja az alapozó a bőrt, az buta. Ja, ha noname lejárt kínai szart kensz az arcodra, nem lesz szép, de ha drogériában veszed, semmi bajod nem lesz.
És ahogy írták, csak akkor okoz bajt, ha nem mosod le.
Nekem sincs bőrhibám, de egységesíteni kell a színt.
Alapozó nélkül meg azért nem hordanám, mert az az alap. Olyan, mintha kócos, csomós hajba beletennél egy gyönyörű hajcsatot. A rúzs dekor, mint a csat, az alapozás alap, mint a fésülködés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!