Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mit gondoltok a piros/bordó...

Mit gondoltok a piros/bordó rúzsról az ajkon?

Figyelt kérdés
Ha vlk jobban megnézel és látod h piros rúzzsal van kifestve a szája,nektek mi az első benyomás?Szimpla vélemény kutatás:)

2013. júl. 29. 21:25
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Van akin azt mondom, hogy de jól áll neki és stílusos, máson meg hogy úristen, ezt hogy jutott eszébe magára kenni... Valakinek nagyon jól áll, valakinek szörnyen. Meg árnyalatfüggő is. A narancssárgásak és a nagyon élénk pirosak nem annyira tetszenek, inkább a mélyebb borvörösek, bordók. Pl. ezek jók:

[link]

[link]

Ezek is inkább estére és alkalmakra valók szerintem.

2013. júl. 29. 21:32
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
lehet hogy először sokan rávágnák így látatlanban hogy olyan k. rvas de ha mellette ízlésesen van felöltözve az illető haja rendben van és a szem sincs annyira hangsúlyozva akkor kifejezetten nőies és olyan kifinomult tud lenni az illető.
2013. júl. 29. 21:34
 3/14 anonim ***** válasza:
Sok mindentől függ. Alapvetően nincs vele bajom, sőt ha vki tudja, hogy kell hordani, sztem nagyon nőies és vagány (női szemmel). De ha vki nem kellő alapossággal teszi fel (el van kenődve, túlmegy az ajkain), nem a bőrszínéhez, hajához, ajakformájához illő árnyalatot tesz fel, vagy csiricsáré, túl hangsúlyos, sokszínű öltözékhez (főleg rózsaszínhez vagy lilához) ken fel piros rúzst, az gusztustalan és prolis. Van, amilyen szettekhez meg kifejezetten közönségesen hat.
2013. júl. 29. 23:00
 4/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm!Mindegyikötökkel egyet értek 100%-ban;) Azért is kérdeztem mert nekem most nagyon megtetszett...és nem tudom merjem-e hordani meg h illik-e hozzám.Képet nem rakok mert nem szeretnék de elmondom kb. Milyen az arcom:a haj hosszú klasszikus barna,a szemem zöldes(inkább)barba.Nem vagyok sápadt inkább csak simán világos.(LIGHT)A szájam formás egy porcelán babáéhoz hasonlíthatò.Röviden ennyit.Szerintetek hordhatom?Nem túl estélyi ha valaki pirosat visel?Néha itthon felkenem csak h megnézhessem jò-e.Itthon azt mondják nagyis de ez vitathatò téma!Az utcán szerintetek milyen öltözékhez mutatna jòl?:)
2013. júl. 30. 01:00
 5/14 anonim ***** válasza:
Szerintem azon is múlik, hogy milyen a száj, amire kenik. Egyik barátnőmnek baromira vékony szája van és mindig élénkpiros rúzst használ, pedig szerintem borzalmasan áll neki. Aztán lehet, hogy nem csak a vékony ajkai miatt, de szerintem ez is szempont.
2013. júl. 30. 03:32
 6/14 anonim ***** válasza:
Van pár ember, aki azt gondolja, hogy a piros rúzs nem való hétköznapra, de ha neked ilyen a stílusod, és jól tudod hordani, akkor hajrá! Olyan mindig lesz, aki nem ért egyet azzal, amit épp hordasz.
2013. júl. 30. 11:54
 7/14 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon tetszik a piros/vörös rúzs. De nem mindegy hogy hordod. például, ha piros rúzst használsz, akkor a szemedet ne hangsúlyozd túl erősen.

És ruhát is csak többnyire egyszínűt húzz fel hozzá... stb

Taylor Swift-en például jól áll a vörös rúzs! [link]

[link]

És vigyázz nehogy elkenődjön, mert a ciki... ;)

2013. júl. 30. 15:09
 8/14 A kérdező kommentje:
Igen igen igazatok van:) Tayloros első nem tetszik nem szeretem az ilyen narancssárgásat,nem tetszik.De tényleg jól áll neki.;)
2013. júl. 30. 19:04
 9/14 anonim ***** válasza:
nem mindenkinek áll jól, a pirosat tudni kell hordani:) de ha szereted és tetszik akkor hordd!!:))
2013. júl. 30. 20:24
 10/14 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok... :D nekem amúgy nagyon tetszik:DD
2013. júl. 30. 20:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!